Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020  
radio image
Now On Air (08:00 - 10:00)
Στάθης Λογοθέτης
Ξυπνήστε!!!
Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2019

Διονύσης Γεωργόπουλος (Διευθύνων Σύμβουλος «Μεσόγειος»)

Διονύσης Γεωργόπουλος
Διονύσης Γεωργόπουλος
Διευθύνων Σύμβουλος «Μεσόγειος»

«Ολοκληρώσαμε την επεξεργασία των δεματοποιημένων σύμμεικτων απορριμμάτων, που είχαν συσσωρευθεί στον Λίβα κατά την περίοδο που είχε χαλάσει ο τεμαχιστής. Τώρα θέλουμε να βοηθήσουμε και θα εργαστούμε την περίοδο των εορτών, για να επεξεργαστούμε τα απορρίμματα που έχουν συγκεντρωθεί στον Λίβα, αφότου είχαμε προβεί σε διακοπή εργασιών, ατύπως θα τα επεξεργαστούμε για να βοηθήσουμε αφού δεν θα τα ζυγίζουμε.

Την περασμένη Παρασκευή λάβαμε 219 χιλιάδες ευρώ από τον Δήμο, έναντι των οφειλών που έχουμε. Αυτή ήταν μια θετική κίνηση από τον Δήμαρχο κ. Αρετάκη, που από ότι έχω καταλάβει, έχει την διάθεση να μας αποπληρώσει. Θα συναντηθούμε με τον Δήμαρχο μετά τις γιορτές, μάλλον μετά τα Χριστούγεννα, για να δούμε τι θα κάνουμε, βήμα προς βήμα, σε ότι αφορά τα όσα συμφωνήθηκαν στο Υπουργείο Περιβάλλοντος. Περιμένουμε να πάρουμε και το χρονοδιάγραμμα αποπληρωμής των οφειλών μας, για να δούμε πως θα προχωρήσουμε.

Το ζήτημα τώρα, είναι να απομακρυνθούν τα στραγγίδια από τον Λίβα. Πρέπει να μεταφερθούν στον βιολογικό της ΔΕΥΑΖ. Αυτή όμως δεν είναι μια δική μας απόφαση.»    


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: