Κυριακή 24 Ιουνίου 2018  
radio image
Now On Air (04:00 - 08:00)
Stigma DJs
Soul, Blues, Chill Out
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 674
Αποτυχία φόρτωσης αρχείου XML
Events - Stigma Radio 97.6 | Zakynthos

«Παρασκευή 9.15 το βράδυ στο θέατρο Σαρακινάδου, παρουσιάζουμε την Αλίκη Καγιαλόγλου σε μια υπέροχη μουσική παράσταση, βασισμένη στη «Θαλασσινή Ωδή» του Πορτογάλου ποιητή Fernando Pessoa.

Ο πλουραλισμός των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο πολιτιστικός μας σύλλογος, είναι μια γέφυρα πολιτισμού της Ζακύνθου με άλλες χώρες και κουλτούρες. Αγαπάμε αυτό που κάνουμε, έχουμε καταξιωθεί και μας δίνει δύναμη η εμπιστοσύνη του κόσμου.

Ο «Γέρανος» λειτουργεί μόνο εθελοντικά και με ελάχιστη οικονομική βοήθεια. Κάνοντας την αυτοκριτική μου, θα έλεγα ότι ως αιθεροβάμων που είμαι, ήθελα να συνεισφέρω στο νησί μου με αξιόλογες κατά την γνώμη μου εκδηλώσεις. Αν σταματήσω να τρέχω για τα πάντα, τότε θα σταματήσει να λειτουργεί και ο «Γέρανος».

Είναι άλλο πράγμα να διοργανώνεις μια ποιοτική μουσική βραδιά και άλλο μια μουσική εκδήλωση του στυλ «πρώτο τραπέζι πίστα». 
Πολιτισμός δεν είναι μόνο η καντάδα, η αρέκια και η ομιλία. Η Ζακυνθινή ομιλία είναι μοναδική στον κόσμο, είναι ιδιαίτερη και θα έπρεπε να διδάσκεται από ανθρώπους που την κατέχουν. Υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι στο νησί.

Θα ανεβάσουμε την «Φιορούλα», που θα είναι η πρώτη Ζακυνθινή οπερέτα. Το κόστος είναι μεγάλο και θα συνεισφέρει οικονομικά και η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Ο πολιτισμός είναι ένα ακριβό σπορ.»

Δημήτρης Μαρίνος Ρεσιτάλ Μαντολίνου, Σαρακινάδο 28 /10 στις 21:00 με καινούργιες εκτελέσεις έργων που πρωτοπαίχτηκαν στο συμφωνικό κέντρο 
του Chicago και θα παρουσιαστούν επίσης στη Αθήνα, τον Νοέμβριο, στο Ωδείο Αθηνών.

Ακούστε την συνέντευξη του Δημήτρη Μαρίνου στην Τζίνα Δράκου. 

Κατηγορία Events