Current track

Title

Artist

Background

Δημήτρης Κουτσογιάννης
Αντιδήμαρχος Ζακυνθίων

Πέντε Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας στείλαμε έγγραφο προς τον Δήμαρχο, από τον οποίο ζητούσαμε να γίνουν απολυμάνσεις

Πε 12/03/2020



«Έχει εκδοθεί απόφαση του Υπουργείου Υγείας, με την οποία κρίνεται αναγκαία η απολύμανση σε κάθε δημόσιο κτήριο. Σήμερα σε σύσκεψη με τους εργαζόμενους του Δήμου, θα ενημερωθούν άπαντες για τις τελευταίες οδηγίες και τα έκτακτα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί, μετά και τον χαρακτηρισμό της κατάστασης που αντιμετωπίζουμε με τον Κορωνοϊό ως πανδημία. Ήδη υπάρχουν οδηγίες για όποιον επισκέπτεται τους χώρους του Δημαρχείου, πρέπει να έχει προμηθευτεί μάσκα και γάντια.

Είναι αληθές ότι πέντε Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας αποφασίσαμε να στείλουμε ένα έγγραφο προς τον Δήμαρχο, από τον οποίο ζητούσαμε να γίνουν απολυμάνσεις σε δημόσιους χώρους ευθύνης του δήμου.

Με τον Δήμαρχο συζητάμε για όλα τα θέματα που μας απασχολούν και τον ενημερώνουμε. Προφανώς για να φτάσουμε στο σημείο να του στείλουμε έγγραφο, το κάναμε γιατί βλέπαμε ότι καθυστερούσε πολύ η διαδικασία της απολύμανσης.

Για τα σχολεία καλό θα ήταν να γίνει η απολύμανση πριν υποδεχτούν τους μαθητές.»

 


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή:


Current track

Title

Artist

Background