Day: Δε 16/02/2026
Άγγελος Συρίγος: Η συμφωνία με τη Chevron για έρευνες νοτίως της Κρήτης ενισχύει τη διεθνή θέση της Ελλάδας
Ο Άγγελος Συρίγος μιλά στον Στίγμα 97,6 για τη θετική ατζέντα Ελλάδας - Τουρκίας, τις δυνατότητες συνεργασίας σε πρακτικά ζητήματα και τη σταθερή ελληνική θέση ότι μοναδικό θέμα προς συζήτηση παραμένει η οριοθέτηση υφαλοκρηπίδας και ΑΟΖ.
Διονύσιος Τουρκάκης: Η αδειοδότηση ενός νέου υδρομεταφορέα βασίζεται στη νομοθεσία, όχι στη προσωπική κρίση κάποιου
Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΖ, Διονύσιος Τουρκάκης, δήλωσε στον ΣΤΙΓΜΑ 97,6 ότι δεν έχει φτάσει επίσημο αίτημα υδρομεταφορέων στην υπηρεσία, ενώ τόνισε πως η αδειοδότηση νέων επαγγελματιών γίνεται αποκλειστικά βάσει νόμου και όχι με προσωπική κρίση.
Κώστας Κόκκορης: Δεν λέγεται απεργία αυτό που κάνουν οι υδρομεταφορείς. Τι σημαίνει “κλειστό” επάγγελμα;
Ισχυρές βροχοπτώσεις προκάλεσαν κατολισθήσεις σε πολλές περιοχές της Ζακύνθου, με ζημιές σε κατοικίες και υποδομές. Ο αντιδήμαρχος Κώστας Κόκκορης, μιλώντας στον ΣΤΙΓΜΑ 97,6, αναφέρει τις ενέργειες του Δήμου και τα μέτρα αποκατάστασης.
-
Σελίδες


