Current track

Title

Artist

Background

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ | Ν.Ε. ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Αγανάκτηση, οργή και αηδία προκαλούν όσα βλέπουν το φώς της δημοσιότητας, σχετικά με την παράνομη αγοραπωλησία των Ορεινών

Πε 8/09/2022



Αγανάκτηση, οργή και αηδία προκαλούν στην τοπική κοινωνία, τα όσα βλέπουν το φώς της δημοσιότητας, τις τελευταίες ημέρες, σχετικά με την παράνομη αγοραπωλησία των Ορεινών της Ζακύνθου στις 7/5/2014.

Το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ απο την πρώτη στιγμή κατήγγειλε το πλιάτσικο στο Ναυάγιο Ζακύνθου και έφερε  δύο φορές, το θέμα των θιγομένων κατοίκων, στη Βουλή των Ελλήνων.

Η δικαίωση του αγώνα μας έφτασε, με την αποκάλυψη της δράσης και της διαδρομής των υποτιθέμενων επενδυτών!

Αυτή ήταν λοιπόν η θεία τύχη για την Ζάκυνθο κ. Κράτσα;

Για αυτούς οι Ζακυνθινοί θα ηταν “καταδικασμένοι να τρώνε βελανίδια” κ. Ακτύπη και κ. Άδωνι Γεωργιάδη;

Με αυτούς έκαναν business οι Υπουργοί σας κ. Τσίπρα;

ΝΤΡΟΠΗ σε Όλους σας.

Κατόπιν τούτων ζητάμε:

Να αποχαρακτηριστεί το σύνολο των απομαγνητοφωνημένων της ΕΥΠ, κατά το χρονικό διάστημα 2012-2019,και να δοθούν στη δημοσιότητα όλες οι συνομιλίες που αφορούν το ξεπούλημα της Ζακύνθου.

Να διαταχθεί, με βάση τα τελευταία δημοσιεύματα, κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Να σταματήσουν τα παιχνίδια με τη δικαιοσύνη και να βγει επιτέλους το Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, το οποίο αναμένουμε από τον Μάρτιο του 2022.

Και τέλος,

Να ακυρωθεί το υπ αριθ. 23943/2014 Συμβόλαιο Αγοραπωλησίας, να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι ένοχοι και να αποδοθούν άμεσα στους νόμιμους δικαιούχους οι περιουσίες τους.


Current track

Title

Artist

Background