Current track

Title

Artist

Background

Αποστόλης Κάρτσακας
Εκπρόσωπος Τύπου ΠΑΣΟΚ Ζακύνθου

Δεν ξεχνάμε – Θα ήταν αναξιόπιστο και αφερέγγυο το ΠΑΣΟΚ, αν ο Σταύρος Κοντονής ήταν υποψήφιος του

Δε 13/03/2023



«Μέχρι σήμερα δεν έχει απασχολήσει η υποψηφιότητα του πρώην Βουλευτή Σταύρου Κοντονή, ούτε τα κεντρικά του ΠΑΣΟΚ, ούτε την Νομαρχιακή Επιτροπή Ζακύνθου.

Συμμετείχα στη χθεσινή διευρυμένη συνεδρίαση της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ και δεν συζητήθηκε αυτό το θέμα. Ο Σταύρος Κοντονής δεν έχει εκφράσει επίσημα την πρόθεσή του να κατέλθει υποψήφιος στις Βουλευτικές εκλογές με το ΠΑΣΟΚ, ούτε στα κεντρικά του κόμματος, ούτε στη Νομαρχιακή. Από εκεί και πέρα, δεν αποκλείω να έρθει κάποια τέτοια πρόταση από τα κεντρικά.

Εκτίμησή μου όμως είναι, πως δεν θα είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ ο Σταύρος Κοντονής. Θεωρώ πως αναζητά εναγωνίως μια πολιτική στέγη και πλασάρει το όνομά του ως πιθανό υποψήφιο με το ΠΑΣΟΚ, για τους δικούς του προσωπικούς λόγους. Θα ήταν άλλωστε αναξιόπιστο και αφερέγγυο για το κόμμα, αν φτάναμε ως εκεί. Δεν γίνεται να μπει υποψήφιος κάποιος πρώην Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, που στο παρελθόν, την περίοδο 2010-2012, εκφραζόταν με τον πλέον χυδαίο τρόπο απέναντι στο ΠΑΣΟΚ, αποκαλώντας μας προδότες, γερμανοτσολιάδες και Πινοσέτ. Ήταν εκείνος που χαρακτήρισε persona non grata τον πρώην Βουλευτή Ζακύνθου κ. Βαρβαρίγο. Με την ίδια ευκολία που έβριζε τον ΣΥΡΙΖΑ όταν διεγράφη, με την ίδια και μεγαλύτερη ευκολία, κατηγορούσε εμάς για διάφορα. Αυτά δεν πρέπει να τα ξεχνάμε.

Μετά τα τραγικά γεγονότα των Τεμπών, αναστείλαμε για δύο εβδομάδες τις διαδικασίες για την ανάδειξη των ψηφοδελτίων του κόμματος. Αξιολογήσαμε και έχουμε προτείνει πέντε ονόματα στα κεντρικά του κόμματος για να επιλεγούν οι τρεις που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο μας. Θεωρώ ότι αυτή την εβδομάδα θα έχουμε τα αποτελέσματα.»


Current track

Title

Artist

Background