Current track

Title

Artist

Background

Αντώνης Κασσιμάτης (Δημοτικός Σύμβουλος, επικεφαλής «ΖΑΚΥΝΘΟΣ-ΑΝΑΤΡΟΠΗ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»)

Πε 6/06/2019



«Συγχαίρω τον κ. Αρετάκη για την εκλογή του και μάλιστα με ένα τόσο σημαντικό ποσοστό.

Είναι προφανές, ότι για το αποτέλεσμα της κάλπης, καταλυτικό ρόλο έπαιξε το ότι οι πολίτες είχαν ένα δίλημμα. Από τη μια είχαν μια σειρά ψηφοδελτίων που αποτελούνταν από ένα παλιό και φθαρμένο προσωπικό, και από την άλλη ήθελαν να δώσουν σε αυτό το προσωπικό μια απάντηση, η οποία εκφράστηκε στο πρόσωπο του κ. Αρετάκη, ο οποίος έτσι αρχικά ήρθε στον 2ο γύρο των εκλογών και τελικά στη Δημαρχία. Και εμείς, να θυμίσω, λέγαμε ότι δεν είναι δυνατόν να επανέρθει στο προσκήνιο αυτό το παλιό και φθαρμένο προσωπικό, το οποίο ευθύνεται για πολλά δεινά που σήμερα βιώνει το νησί.

Τώρα πλέον, ο Δήμαρχος θα κινηθεί σε ένα νέο πλαίσιο, με επτά συμβούλους, άρα θα κινηθεί με αναγκαστικές συναινέσεις και συνεργασίες. Εμείς θα προσπαθήσουμε, βάση και των προγραμματικών μας θέσεων, να βοηθήσουμε στην επίλυση των ζητημάτων, όταν βλέπουμε σωστές κατευθύνσεις, αλλά θα είμαστε και απέναντι όπου δεν τις βλέπουμε. Έχουμε ένα αποτέλεσμα, που μας φέρνει όλους μπροστά σε ένα καινούργιο σκηνικό, σε μια νέα πραγματικότητα, στην οποία όλοι μας είμαστε υποχρεωμένοι να κινηθούμε με μια δημιουργική συμβολή.

Δεν έχει υπάρξει κάποια επαφή με τον κ. Αρετάκη, αφότου κέρδισε τις εκλογές.

Αυτή τη στιγμή, υπάρχει μια σημαντική και θετική εξέλιξη που αφορά το γνωστό πρόβλημα έλλειψης προσωπικού του ΦΟΔΣΑ. Χθες, δημοσιεύτηκαν τα αποτελέσματα της προκήρυξης του ΑΣΕΠ, και θα έρθουν στον ΦΟΔΣΑ είκοσι άτομα μόνιμο προσωπικό, και άλλα τέσσερα άτομα στη ΔΕΥΑΖ. 
Άρα, ο ΦΟΔΣΑ και η νέα Δημοτική Αρχή, θα έχουν ένα πιο σταθερό εργασιακό περιβάλλον, ώστε να γίνεται απρόσκοπτα και η αποκομιδή. 
Τα λέω αυτά, επειδή βλέπω την κα Τετράδη, να συναντά εργαζόμενους και να υπόσχεται προσλήψεις, όταν την ίδια στιγμή ο κ. Μητσοτάκης προαναγγέλλει τον συσχετισμό των πέντε αποχωρήσεων και της μίας πρόσληψης στο δημόσιο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σε μια διαδικασία συγκρότησης ψηφοδελτίου εν όψει εθνικών εκλογών, εγώ θα είμαι και πάλι παρών στο Δημοτικό Συμβούλιο και κατά συνέπεια, δεν βλέπω να είμαι υποψήφιος Βουλευτής, ούτε συζητήθηκε κάτι τέτοιο. Μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, θα έχει ανακοινωθεί και το ψηφοδέλτιο του κόμματος.

Είναι δεδομένη η παρουσία του Βουλευτή Σταύρου Κοντονή στο ψηφοδέλτιο.»


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή:


Current track

Title

Artist

Background