Τα προβλήματα είναι πάρα πολλά και τα περισσότερα είναι γηπεδικά
Δε 22/06/2020
«Μετά το μπέρδεμα που είχε προκύψει την πρώτη φορά που ο Δήμαρχος κ. Αρετάκης μου είχε προτείνει να αναλάβω την θέση του υπεύθυνου αθλητισμού, μου έκανε για 2η φορά την ίδια πρόταση και αφού πήρα το πράσινο φως από τον συνδυασμό μου και τον επικεφαλής κ. Γάσπαρο, δέχτηκα να την αναλάβω. Εκλέχθηκα με τον κ. Γάσπαρο, αλλά όποιος και να ήταν Δήμαρχος θα ήμουν πρόθυμος να τον βοηθήσω, γιατί γνωρίζω τον χώρο του αθλητισμού και ειδικά του ποδοσφαίρου από την ηλικία των 6 ετών.
Κάθε χρόνο το Υφυπουργείο Αθλητισμού, παίρνει την ευθύνη και δίνει ετήσιες άδειες για να γίνονται αγώνες ποδοσφαίρου στα γήπεδά μας. Τα προβλήματα είναι πάρα πολλά και τα περισσότερα είναι γηπεδικά. Στην Ζάκυνθο έχουμε επτά γήπεδα τα οποία έχουν όλα τα προβλήματά τους στον αγωνιστικό χώρο, στις περιφράξεις και στις κερκίδες, τα οποία έχουν καταγράψει οι μηχανικοί του Δήμου. Μέχρι και στο Εθνικό στάδιο έχει κλείσει η κεντρική κερκίδα για εργασίες, γιατί θεωρείται ακατάλληλη προς χρήση.
Από τα όσα έχει αναφέρει ο κ.Δήμαρχος, γνωρίζω ότι χάθηκε η χρηματοδότηση των 420 χιλιάδων ευρώ για το γήπεδο του Αγγερικού. Δεν ξέρω γιατί χάθηκαν αυτά τα χρήματα και ποιος φταίει για αυτό. Σε ότι αφορά το γήπεδο του Φιολιτίου, το θέμα έχει παγώσει από την εποχή Δημαρχίας Μποζίκη. Στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ της Παναγούλας αντικαθίσταται τώρα το παρκέ. Ήθελα να φτιάξουμε και το ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ στο Κρυονέρι, αλλά εκεί εμπλέκεται η Κτηματική και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα.
Σε συνεργασία με την ΕΠΣ Ζακύνθου, θα φτιαχτούν δύο νέα γήπεδα, για να έχουμε συνολικά εννέα στο νησί. Αυτό θα γίνει με χρήματα της ΕΠΣ, και με την συμβολή του Δήμου. Θα το τρέξουμε το θέμα αυτό, για το οποίο είναι θετικός ο Δήμαρχος κ. Αρετάκης.»
Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: