Current track

Title

Artist

Background

Γιώργος Στασινόπουλος
Αντιπεριφερειάρχης

Ο κ. Αρετάκης προσπαθεί να με σπιλώσει πετώντας λάσπη στον ανεμιστήρα

Τρ 20/12/2022



«Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση όταν ένας πολιτικός μου αντίπαλος δεν μπορεί να προσάψει κάτι αρνητικό στο έργο που έχω προσφέρει στο νησί μας. Δεν έχω κάτι να κρύψω. Είμαι καθαρός και διάφανος.
Ο κ. Αρετάκης προσπαθεί να με σπιλώσει πετώντας λάσπη στον ανεμιστήρα. Δεν πέφτω σε αυτό το χαμηλό επίπεδο αντιπαράθεσης. Ο κ.Καρακάς προς τιμή του διέψευσε τον κ. Αρετάκη και τα όσα αναφέρει.

Στις 15/4 έδωσα απάντηση στον κ. Σπίνο ο οποίος με είχε αποκαλέσει «ιανόπληκτο». Αν οκ. Αρετάκης δεν θυμάται, η απώλεια μνήμης είναι δικό του πρόβλημα. 1500 συμπολίτες μας αιτήθηκαν και έλαβαν αποζημίωση.  Όλα τα στοιχεία υπάρχουν στη Διαυγεία. Ήταν διάφανη η διαδικασία και προσωπικά ελέγχθηκα δύο φορές όταν άλλοι έλαβαν αποζημίωση καταθέτοντας φωτογραφίες. Η διαδικασία ήταν ηλεκτρονική και ελεγκτές της ΔΑΕΠ από την Πάτρα με έλεγξαν δύο φορές. Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, ζω από την επιχείρηση μου εγώ και η οικογένεια μου και είχα δικαίωμα να λάβω αποζημίωση. Δεν σας κρύβω ότι έκανα αίτηση για να λάβω και τις επιστρεπτέες προκαταβολές και το ΕΣΠΑ. Έκανα ότι μπορούσα και διακαιόμουν για το καλό της οικογένειας μου.

Αν το επιθυμεί ο κ.Αρετάκης ας ελεγχθούν ξανά 1500 με 2000 αιτήσεις και πρώτος εγώ. Τον καλώ να ελέγξει ο ίδιος την δική μου αίτηση. Όλη η γειτονιά στην οποία βρίσκεται η επιχείρησή μου έλαβε αποζημίωση. Δεν γνωρίζω αν άλλος Περιφερειακός Σύμβουλος έλαβε αποζημίωση.

Όταν έγιναν οι διαδικασίες για την ανάδειξη ΔΣ στο Δίκτυο Συνεργασίας οι φορείς είχαν αρχίσει να γυρίζουν την πλάτη στην δημοτική Αρχή και ήταν αναμενόμενο το αποτέλεσμα να μην εκλεγεί ο εκπρόσωπος του Δημάρχου. Καλό θα ήταν να υπάρχει συνεργασία Δήμου και Περιφέρειας.

Ο δήμαρχος πρέπει να είναι προσεχτικός και αν έχει στοιχεία για οποιονδήποτε, τον καλώ να τα πάει στον εισαγγελέα. Αλλιώς θα είναι κρίμα στο τελείωμα της πολιτικής του καριέρας να χαρακτηριστεί πολιτικός συκοφάντης.

Ο σημερινός Δήμαρχος θα κριθεί στις εκλογές, εκεί θα φανεί αν ήταν αποτελεσματικός. Προσωπικά τον σέβομαι, είναι κάποιας ηλικίας και έχει πέτυχει στον επιχειρηματικό του βίο αλλά ο δήμος δεν είναι χώρος υστεροφημίας, είναι χώρος προσφοράς. Αν είναι αποτελεσματικός ο Δήμαρχος, κακώς πιστεύω και διεκδικώ ότι μπορώ να διαχειριστώ καλύτερα τα προβλήματα του τόπου.

Οι γεωτρήσεις στη Ζάκυνθο δεν βγάζουν ούτε πετρέλαιο, ούτε νερό, βγάζουν θαλασσινό νερό. Τα σκουπίδια είναι στους δρόμους, έχουμε απολυμένους από τον Δήμο παραμονές Χριστουγέννων, βλέπουμε τα προβλήματα στα σχολεία. Η άσφαλτος δεν είναι πανάκια στα προβλήματα.

Ο Δήμαρχος είναι σε πανικό. Παρακολουθούμε όσα συμβαίνουν στον Δήμο. Δεν υπάρχει αποτελεσματική και συνετή διαχείριση στον Δήμο και αυτό θα το δούμε στην πορεία. Την επόμενη μέρα των εκλογών θα ερευνήσουν τον Δήμο ελεγκτές και να είστε σίγουροι ότι θα ασχολούμαστε για πολλά χρόνια με την απερχόμενη δημοτική αρχή. Ο τόπος μας δεν είναι αγγελικά πλασμένος.

Όταν θα έρθει η ώρα θα παρουσιάσουμε το πρόγραμμά μας με κοστολογημένες και ρεαλιστικές προτάσεις.»

 


Ακούστε τη συνέντευξη:

 


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή:


Current track

Title

Artist

Background