Current track

Title

Artist

Background

Γιάννης Ζουγανέλης
Τραγουδιστής, Ηθοποιός

Γιάννης Ζουγανέλης & Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος στο Κηποθέατρο «Αυριακός» Σάββατο 13 Ιουλίου

Πα 12/07/2024



«Στη Ζάκυνθο έχω πολλές και καλές σχέσεις. Ο συνάδελφος και φίλος μας Κώστας Καποδίστριας είχε την καλοσύνη να μας καλέσει στο κηποθέατρο Αυριακός, για μια ξεχωριστή μουσική και όχι μόνο βραδιά, αύριο Σάββατο 13 Ιουλίου.

Η κωμικότητα είναι μια παρεξηγημένη έννοια, αλλά πιστέψτε με είναι πολύ σημαντική. Είναι εγωιστικό να παρουσιάζεις μόνο το έργο που εσύ επιθυμείς και όχι αυτό που θέλει ο κόσμος. Για αυτό και θα δώσουμε μια διαδραστική παράσταση, θα συνομιλούμε με τον κόσμο, κάνοντας παράλληλα μια 50χρονη ανθολόγηση ενός καλλιτεχνικού έργου, αλλά με έναν ιδιαίτερο τρόπο, με χιούμορ, προσφέροντας χαρά στον κόσμο, ξανασυστήνοντας πρόσωπα και μουσικές του χθες και του σήμερα. με κύριο λόγο να έχουν τα Ελληνικά τραγούδια, με ροκ και έθνικ μουσική, συνδυάζοντας μπουάτ και μπουζούκια, κιθάρα και βιολιά, νοσταλγία και γκάζια.

Μαζί μου θα είναι ο φίλος μου Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, ο άνθρωπος ορχήστρα, αφού παίζει τρομπόνι, κιθάρα, βιολί, πολλά όργανα, αλλά όπως χιουμοριστικά του λέω, δεν παίζει κανένα καλύτερα από το όργανό του. Θέλω να καλέσω τον κόσμο να έρθει και κυρίως τους νέους, γιατί σε αυτούς απευθυνόμαστε, αυτοί είναι το μέλλον μας.

Συμμετέχουν: Αλέξανδρος Ζουγανέλης στο Φλάουτο και Σαξόφωνο, Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος: Πλήκτρα, Πιάνο, Ακορντεόν, Μπάσο, Θαλής Τριανταφύλλου στο  Πιάνο και Στέλιος Πασχάλης στα Τύμπανα.  Η παράσταση είναι αύριο, Σάββατο 13 Ιουλίου στο Κηποθέατρο Αυριακός στις 9 και τέταρτο το βράδυ.

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6980642189»


 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο συνθέτης των διαχρονικών τραγουδιών από το «Φοβάμαι», που ερμήνευσε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, μέχρι τον «Μακρυμάλλη» (που έγραψε τους στίχους ειδικά γι’ αυτόν ο Αλέκος Σακελάριος) και πολλών άλλων επιτυχιών, που ερμήνευσαν πολλοί τραγουδιστές, αλλά και ο ίδιος, δημιούργησε με τους συνεργάτες του μια συναυλία-παράσταση με άμεσα διαδραστική μορφή επικοινωνίας, όπου καλλιτέχνες και αποδέκτες δημιουργούν καταστάσεις ψυχαγωγίας και διασκέδασης. Όλοι μαζί θα αποκαλυφθούμε, θα αυτοσαρκαστούμε, θα αναδειχθούμε και θα αποδομηθούμε, με τη μουσική και τα τραγούδια. Πάντα με γνώμονα την πίστη στην επικοινωνία, τη χαρά, την αλήθεια και το χιούμορ. Για να συνυπάρξουμε, να βρεθούμε και να καταρρίψουμε ότι μας διχάζει. Βασική προϋπόθεση είναι η συνεύρεση, η συνύπαρξη και η ομοψυχία.

Μαζί του ο Αλκιβιάδης Kωσταντόπουλος, τραγουδοποιός, συνθέτης,μουσικός πολλών οργάνων, τραγουδιστής και perfomer, σε ένα πρόγραμμα βασισμένο στους προσωπικούς του δίσκους: «Γαμώ την Καταδίκη μου» και «Ένας Τρελός», γεμάτο χιούμορ και πρωτοτυπία.

Γιατί αξίζει να παρευρεθείτε στη συναυλία;

  • Γιατί… Έρωτας είναι ο Γιάννης!

  • … και «Γιαννάκης ομορφόπαιδο, παμπόνηρος και παραμυθατζής»

  • Γιατί θα πέσει πολύ γέλιο.

  • Γιατί θα τραγουδήσουμε όλοι μαζί κλασικά τραγούδια.

  • … αλλά και ξεκαρδιστικά σατιρικά αποκριάτικα.

  • Γιατί θα το γλεντήσουμε.

  • να γίνουμε όλοι μια μεγάλη παρέα και να το θυμόμαστε.

  • Γιατί… αυτό δε χάνεται!

  • Γιατί είναι καιρός για αγάπες κι αγκαλιές.

  • Ο Γιάννης Ζουγανέλης σε συνεργασία με πενταμελή ορχήστρα παίζει, τραγουδάει, σας ακούει και συνθέτει καταστάσεις. Μαζί τους επίσης είναι ο Αλέξανδρος Ζουγανέλης και η νέα ταλαντούχα ηθοποιός Τάνια Ρόκκα .


Current track

Title

Artist

Background