Current track

Title

Artist

Background

Τάσος Τζίμης
Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Ζακύνθου

Το Λιμενικό Ταμείο ξεφτιλίζει την εορτή του Πολιούχου του νησιού – Αποφάσισαν να ξαναγίνει το γυφτοπάζαρο

Πα 26/07/2024



«Το Λιμενικό Ταμείο που κάθε καλοκαίρι επιτρέπει να γίνεται αυτό το γυφτοπάζαρο στη Ζάκυνθο, αυτή την υποτιθέμενη εμποροπανήγυρη, ξεφτιλίζει την εορτή του Πολιούχου του νησιού, του Αγίου μας, φέρνοντας τον κάθε ένα από κάθε γωνιά του πλανήτη, να πουλά από ναρκωτικά μέχρι κάλτσες.

Τα μέλη της Λιμενικής Επιτροπής που αποφασίζουν δεν είναι τελικά Ζακυνθινοί, δεν ενδιαφέρονται για τον τόπο. Να σηκωθούν και να φύγουν, πούλησαν την τιμή και την ψυχή του Αγίου μας. Ας σταματήσουν τις αηδίες ότι δήθεν το κάνουν για καλύψουν το κόστος για τα πυροτεχνήματα ανήμερα του Αγίου. Ας έρθουν στο Καλαμάκι να τους δώσουμε εμείς τις 32 χιλιάδες ευρώ που αναζητούν.

Αποφάσισαν για μια ακόμα φορά να γίνει το γυφτοπάζαρο, χωρίς να καλέσουν κανέναν για να συζητήσουν το θέμα, ώστε να βρεθεί μια χρυσή τομή. Δεν κάλεσαν κανέναν απολύτως. Γιατί δεν κλήθηκε κανείς στη συνεδρίαση του Δ.Σ της Λιμενικής Επιτροπής; Μας αγνόησαν για άλλη μια φορά. Όπως ενημερώθηκα το μοναδικό μέλος της Λιμενικής Επιτροπής που δεν ψήφισε υπέρ και είναι προς τιμήν του ήταν ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου στο Δ.Σ κ. Τσίπηρας.

Θα επαναληφθεί και φέτος η γνωστή άθλια τριτοκοσμική εικόνα και το παραεμπόριο. Αν κλείσουνε και φέτος τα πεζοδρόμια θα πάμε στον Εισαγγελέα.

Μήπως τελικά το παζάρι είναι μια μεγάλη τράπεζα;»


Current track

Title

Artist

Background