Current track

Title

Artist

Background

Τάκης Βρυώνης
Αντιδήμαρχος Πολιτισμού

Οι μετακινήσεις των αρχιμουσικών έχουν σκοπό την αναβάθμιση των Φιλαρμονικών – Πρέπει να τις στηρίξουμε κι αυτό επιδιώκουμε

Πε 8/08/2024



«Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό κανενός για να κρίνω μια απόφαση του, όπως την απόφαση του Δημάρχου για τις μετακινήσεις των αρχιμουσικών της Φιλαρμονικής της Πόλης και της Φιλαρμονικής της Δημοτικής Ενότητας Αρτεμισίων.

Ήταν μια διοικητική, υπηρεσιακή πράξη του Δημάρχου, με την οποία συμφωνώ, αφού σκοπό έχει την αναβάθμιση των Φιλαρμονικών.

Αναγνωρίζω την προσφορά όλων των μαέστρων και δέχομαι ότι η κάθε Φιλαρμονική είναι μια οικογένεια. Και η Δημοτική Αρχή είναι μια οικογένεια. Πρέπει να βοηθήσουμε όλες τις Φιλαρμονικές, να είναι ισάξιες και αυτό επιδιώκει η απόφαση του Δημάρχου.

Καλό είναι να σταθούμε όλοι μας στο ύψος των περιστάσεων και να στηρίξουμε όλες τις Φιλαρμονικές της Ζακύνθου. Να γίνουν όλες οι μπάντες του νησιού εξίσου καλές. Αν είσαι γονέας ασχολείσαι με όλα τα παιδιά σου, όχι μόνο με ένα.

Δεν υπάρχει ζήτημα για τη μη συμμετοχή της Φιλαρμονικής της Πόλης τη βραδιά της Μαλλιαρής που ακυρώθηκε γιατί υπήρχαν κρούσματα κορονοϊού μεταξύ των μουσικών. Πάει αυτό, πέρασε.

Από τους αρχιμουσικούς εξαρτάται αν θα γίνουν σωστά και εύρυθμα οι προγραμματισμένες πολιτιστικές εκδηλώσεις του Αυγούστου. Εμείς θα είμαστε δίπλα τους.»


Current track

Title

Artist

Background