Current track

Title

Artist

Background

Δημήτρης Βερτζάγιας
Υπεύθυνος Τομέα Επικοινωνίας Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ Ζακύνθου

Την Κυριακή η Εκλογική Διαδικασία για την ανάδειξη Προέδρου στο ΠΑΣΟΚ

Πα 4/10/2024



«Μεθαύριο Κυριακή 6 Οκτωβρίου έχουμε την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη Προέδρου στο ΠΑΣΟΚ. Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 7 το πρωί και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα, ενώ μπορεί να δοθεί μια μικρή παράταση αν έχουμε μεγάλη προσέλευση ψηφοφόρων, κάτι που ελπίζουμε να συμβεί, γιατί υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από μέλη και φίλους του κινήματος. Στις προηγούμενες εσωκομματικές εκλογές είχαν ψηφίσει 980 συμπολίτες μας στη Ζάκυνθο και ευελπιστούμε ότι θα ξεπεράσουμε αυτόν τον αριθμό.

Έχουμε τρία εκλογικά κέντρα. Στην Πόλη, στο γραφείο της Νομαρχιακής Επιτροπής, Φωσκόλου 18. Στο Καταστάρι, στο τέως Δημαρχείο Αλυκών και στον Παντοκράτορα, στο τέως Δημαρχείο Λαγανά. Υπάρχουν εφορευτικές επιτροπές και στα τρία εκλογικά κέντρα.

Ψηφίζει όποιος είναι μέλος ή φίλος του ΠΑΣΟΚ με ένα αντίτιμο τριών ευρώ, αλλά μόνο για την 1η Κυριακή των εκλογών. Εφόσον πάμε σε 2η Κυριακή δεν θα υπάρχει αντίτιμο. Απαιτείται η αστυνομική ταυτότητα και να έχει κλείσει κάποιος τα 16 έτη. Όποιος θέλει μπορεί να εγγραφεί ως μέλος ή φίλος του ΠΑΣΟΚ, ακόμα και την Κυριακή των εκλογών.

Αν κάποιος είναι εκτός Ζακύνθου, μπορεί να ψηφίσει στην πόλη που βρίσκεται και τη 2η Κυριακή να ψηφίσει στη Ζάκυνθο, εφόσον είναι στο νησί, διαφορετικά ψηφίζει και πάλι στην πόλη που βρίσκεται. Δεν θα μπορεί να ψηφίσει κάποιος στη 2η Κυριακή των εκλογών, αν δεν έχει ψηφίσει στην 1η Κυριακή, ασχέτως αν είναι μέλος ή φίλος του κινήματος.

Είμαστε ικανοποιημένοι από την προεκλογική περίοδο, Είχαμε έναν ανοιχτό, δημοκρατικό και γόνιμο διάλογο μεταξύ των έξι υποψηφίων. Προσωπικά είμαι ακόμα σε δίλημμα για το ποιον θα ψηφίσω, αλλά όποιος και να εκλεγεί είμαι βέβαιος ότι θα υπηρετήσει με σθένος τα ιδανικά του ΠΑΣΟΚ. Και οι έξι υποψήφιοι είναι αξιόλογοι. Θεωρώ πως δεν τίθεται θέμα διάσπασης, ή εσωστρέφειας, μετά το εκλογικό αποτέλεσμα. Θα το σεβαστούν όλοι και το ΠΑΣΟΚ θα μείνει ενωμένο.

Καλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους του κινήματος, όλους τους δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες, να έρθουν και να συμμετέχουν σε αυτή την πολύ σημαντική εκλογική διαδικασία.»


Current track

Title

Artist

Background