Current track

Title

Artist

Background

Αναστασία Θεοδόση-Κοντού
Πολιτευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ Ζακύνθου

Το ΠΑΣΟΚ είναι η μοναδική εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης της χώρας

Πε 17/10/2024



«Ήταν πολύ σημαντικό το ότι καταφέραμε να διεξαχθούν οι εσωκομματικές εκλογές σε ένα πολιτισμένο και δημοκρατικό κλίμα, σε αντίθεση με τα όσα δυστυχώς βλέπουμε να διαδραματίζονται στον ΣΥΡΙΖΑ.

Η εκλογική διαδικασία μας έκανε όλους σοφότερους. Είχαμε τη δυνατότητα να διατυπώσουμε τις θέσεις μας παντού, όλοι οι υποψήφιοι για την ηγεσία του κόμματος, όργωσαν την χώρα, με περιοδείες και ομιλίες παντού, μίλησαν με τον κόσμο και θεωρώ ότι δυνάμωσαν τη φωνή μας ως ΠΑΣΟΚ.

Είμαστε η μοναδική εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης της χώρας. Ο κ. Ανδρουλάκης σημείωσε μια νίκη με διαφορά έναντι του κ. Δούκα και αυτό δεν αμφισβητείται. Δεσμεύτηκε ότι θα προχωρήσει σε αλλαγές εντός του κόμματος, σε οργανωτικά και επικοινωνιακά κυρίως ζητήματα. Ήταν δε, προς τιμήν του το ότι δέχτηκε να διεξαχθούν εσωκομματικές εκλογές, σε αντίθεση με τον κ. Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ.

Πράγματι στη Ζάκυνθο, όπως και σε άλλους νομούς, κέρδισε ο κ. Δούκας. Αυτό κυρίως έχει να κάνει με τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ στο νησί, που ήθελε μια αλλαγή, όμως αυτή η αλλαγή μπορεί να επιτευχθεί και από τον κ. Ανδρουλάκη.

Είμαι σίγουρη ότι το ΠΑΣΟΚ θα συνεχίσει ενωμένο, θα γίνει η απαραίτητη διεύρυνση στο κόμμα, το άνοιγμα προς την κοινωνία, ενώ θα αξιοποιηθούν και όλα τα στελέχη, οι υποψήφιοι Πρόεδροι. Ο στόχος είναι να προσεγγίσουμε έναν χώρο πολιτών, που απείχαν στις τελευταίες εκλογές, μια δεξαμενή ψηφοφόρων που είχαν φύγει από το ΠΑΣΟΚ και να τους πείσουμε να επιστρέψουν. Αναφέρομαι καθαρά στους ψηφοφόρους, κυρίως αυτούς που ψήφιζαν ΣΥΡΙΖΑ, όχι σε κάποια κομματική συνεργασία. Έχουμε μια αυτόνομη πορεία και αυτή θα ακολουθήσουμε.

Έχουμε δει ανάλογες κατά το παρελθόν, επισκέψεις στη Ζάκυνθο Υπουργών και κυβερνητικών στελεχών της ΝΔ, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ήταν κυρίως για το θεαθήναι. Ελπίζω να μην ισχύσει το ίδιο και στην αυριανή επίσκεψη στο νησί του κυβερνητικού κλιμακίου.»


Current track

Title

Artist

Background