Current track

Title

Artist

Background

Θοδωρής Μάργαρης
Εκπρόσωπος Τύπου ΝΔ Ζακύνθου

Άστοχη ενέργεια να μην επιτραπεί η είσοδος σε Τσουρουνάκη και Αρετάκη – Στο τέλος της τετραετίας θα μας κρίνουν οι πολίτες

Δε 21/10/2024



«Διαφωνώ ότι ήταν μια κλειστή σύσκεψη αυτή που έγινε στο Πνευματικό Κέντρο με το κυβερνητικό κλιμάκιο. Μετείχαν το Επιμελητήριο, το Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο, η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ζακύνθου, το Δίκτυο Συνεργασίας, ο Εμπορικός Σύλλογος, ο Δικηγορικός Σύλλογος, ο Σύλλογος Ξενοδόχων, το ΚΤΕΛ, ο Σύλλογος Μηχανικών, το ΤΕΕ, ο Σύνδεσμος Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων, Περιβαλλοντικοί Σύλλογοι και πολλοί άλλοι φορείς.

Άρα με το κλιμάκιο δεν ήταν μόνο ο Δήμαρχος, ο Βουλευτής και κάποιοι εκλεκτοί, όπως είπε το ΠΑΣΟΚ με μια ανακοίνωσή του που θύμιζε δεκαετία του 80. Εκτός και αν το ΠΑΣΟΚ εννοούσε την κομματική εκδήλωση που έγινε σε άλλον χώρο το απόγευμα, όπου και να θέλαμε δεν θα μπορούσαμε να τους καλούσαμε αφού ήταν γεμάτος ο χώρος από κόσμο.

Σε ότι αφορά την αντιπολίτευση του Δήμου, θα πω ότι ήταν άστοχη η ενέργεια να μην επιτραπεί η είσοδος στον κ. Τσουρουνάκη και τον κ. Αρετάκη. Θεωρώ ότι έγινε λόγω μιας κακιάς στιγμής, από αστοχία θα έλεγα. Είμαι άνθρωπος που πιστεύει στη δημοκρατία, όπως πιστεύουν και όλοι οι Νεοδημοκράτες. Σε καμιά περίπτωση δεν πιστεύω ότι το κόμμα αποφάσισε να αποκλείσει κάποιους ανθρώπους.

Πρωτοφανής κατά τα άλλα η ενέργεια της κυβέρνησης να επισκεφθεί το νησί με τόσα πολλά στελέχη. Είναι κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στο νησί και έγινε στα πλαίσια του Εθνικού σχεδίου για την τοπική και περιφερειακή ανάπτυξη της χώρας. Οφείλω βέβαια να εξάρω την προσπάθεια του Βουλευτή Ζακύνθου κ. Ακτύπη γιατί είχε κάνει προεργασία για αυτή την επίσκεψη.

Το «θα» που αναφέρει στην ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ, δεν είναι μια τακτική της ΝΔ, αλλά μια τακτική άλλων κυβερνήσεων κατά το παρελθόν. Στο τέλος της τετραετίας θα μας κρίνουν οι πολίτες για τα όσα κάναμε και θα κάνουμε. Οι μάγοι κυβέρνησαν την περίοδο 2015-2019, η ΝΔ δεν έχει μάγους. Όποιος αναζητά μάγους να απευθυνθεί σε άλλους πολιτικούς χώρους.

Το 2019 αναλάβαμε τη χώρα σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση, μετά από μια χρεοκοπία. Δεν αναλάβαμε τη διακυβέρνηση της Δανίας. Είχαμε μια ανεργία που κάλπαζε στο 18% και σήμερα είναι σε μονοψήφιο νούμερο. Παράλληλα οργανώσαμε την αμυντική ενίσχυση της χώρας, ανατάξαμε την οικονομία και αυξήσαμε το ΑΕΠ της χώρας.

Σαμαράς και Καραμανλής ως πρώην Πρωθυπουργοί έχουν το δικαίωμα να λένε την άποψή τους, αλλά όλοι κρίνονται. Για παράδειγμα, ο κ. Σαμαράς, συνομιλούσε με τον κ. Ερντογάν, όπως κάνει σήμερα ο κ. Μητσοτάκης. Δεν υπάρχει καμιά κρυφή ατζέντα. Δεν υπάρχει κανένα εσωτερικό πρόβλημα στη ΝΔ, θα πάμε σε εκλογές το 2027.»


Current track

Title

Artist

Background