Current track

Title

Artist

Background

Παύλος Κολοκοτσάς (δήμαρχος Ζακύνθου): Στις 25 Μαΐου θα παρουσιάσω όλα τα στοιχεία του οικονομικού ελέγχου. Σε λίγες ημέρες αρχίζουν τα έργα

Σα 16/05/2015



 

Στην εκπομπή, Πέμπτη 14 Μαΐου 2015 ακούστηκαν:

 

Κώστας Κονίδας (διοικητής νοσοκομείου Ζακύνθου): «Πέρυσι πήραμε 1,7 εκατ. ευρώ και φέτος 170 χιλιάδες. Οι προμηθευτές έχουν φτάσει στα όριά τους. Σε έναν μήνα θα καταγγελθούν οι συμβάσεις. Χρωστάμε 100 χιλιάδες σε πετρέλαιο. Αρνούμαι να παραιτηθώ».

Διονύσης Ακτύπης (ιατρός, πρώην δήμαρχος Ζακύνθου): «Υπάρχει στάση πληρωμών σε προμηθευτές. Σε 15 ημέρες ξεμένουμε από υλικά. Συνεχώς προπηλακίζονται οι γιατροί. Δεν είναι το μόνο πρόβλημα η υποχρηματοδότηση αλλά και η υποστελέχωση. Ο Σύριζα εξαπάτησε τον λαό».

Βαγγέλης Τσώλας (πρόεδρος εργαζομένων νοσοκομείου Ζακύνθου): «Κάναμε  4ωρη στάση εργασίας και θα προχωρήσουμε σε αναστολή τακτικών λειτουργιών του νοσοκομείου. Φτάσαμε στο απροχώρητο. Κάποιοι κινούνται υπόγεια για να αποτρέψουν την λύση του προβλήματος. Θα μιλήσω με ονοματεπώνυμα».

Παύλος Κολοκοτσάς (δήμαρχος Ζακύνθου): «Στις 25 Μαΐου θα παρουσιάσω όλα τα στοιχεία του οικονομικού ελέγχου. Σε λίγες ημέρες αρχίζουν τα έργα στην πλατεία Σολωμού, θα είναι έτοιμη μέχρι το τέλος του χρόνου. Δεν υπήρχαν χρήματα για το έργο, ο κωδικός ήταν ανενεργός. Από έργο προς απένταξη το μετατρέψαμε σε έργο προτεραιότητας. Ατυχής η δήλωση του βουλευτή που μας προέτρεπε να απεντάξουμε το έργο. Πυροτέχνημα η προσφορά των ξενοδόχων για την πλατεία. Δημοπρατούμε τον εξοπλισμό του θεάτρου. Εγώ έστειλα την εφημερίδα να τραβήξει φωτογραφίες του παράνομου αγωγού στο Τσιλιβί. Έχουν εντοπιστεί άλλοι 5 παράνομοι αγωγοί».

Θοδωρής Κολπονδίνος (πρόεδρος συλλόγου ξενοδόχων Τσιλιβί): «Βοηθάμε όπου μπορούμε. Προτείναμε στον δήμαρχο την τοποθέτηση χλοοτάπητα στην πλατεία και την προκαταβολή των παρεπιδημούντων ύψους 300 χιλιάδων ευρώ. Ο εργολάβος είχε συμφωνήσει να ξεκινήσει το έργο. Ακόμα περιμένουμε την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου στην πρότασή μας».

Αλέξης Μητρόπουλος (αντιπρόεδρος βουλής): «Υπερβάλλαμε στα όσα υποσχεθήκαμε και οφείλουμε να είμαστε ειλικρινείς. Ουδέποτε μίλησα για σκίσιμο μνημονίου. Εγώ πρώτος είπα για δημοψήφισμα. Θα ήταν μια απόλυτη τραγωδία η ρήξη. Ανέφικτος ο έντιμος συμβιβασμός. Απεκάλεσα βροχοποιό τον Βαρουφάκη γιατί παράγει θετική ενέργεια».   

 

 


Current track

Title

Artist

Background