Γιάννης Κόκλας (Αντιδήμαρχος Αρκαδίων)
Τρ 1/08/2017

«Ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης στον δήμο προσπαθεί να κατηγορήσει ανθρώπους και να σπιλώσει υπολήψεις για προσωπικό του πολιτικό όφελος.
Θέλω να υπάρξει διαφάνεια στο θέμα των ερευνών που διεξάγονται στον Δήμο Ζακύνθου, κατέθεσα στη Δικαιοσύνη ως μάρτυρας, αφού είμαι μέλος της Οικονομικής Επιτροπής.
Κάποιοι παραποιούν την αλήθεια, έχουν στήσει μια βιομηχανία σπίλωσης πολιτικών προσώπων που δεν θέλουν αντιπάλους στις επόμενες εκλογές.
Έχουν στήσει έναν μηχανισμό για να κατηγορήσουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους, έχουν ποινικοποιήσει τα πάντα.
Προσωπικά δεν θα αποδώσω ευθύνες όπως έκανε κατά κόρον ο Υπουργός Δικαιοσύνης, έχω εμπιστοσύνη στα όργανα της Δικαιοσύνης, όχι όμως και στους πολιτικούς τους προϊστάμενους. Ας αφήσουν την δικαιοσύνη να αποφασίσει ανεπηρέαστη.
Έχω προκαλέσει τον επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης, να μας φέρει ένα στοιχείο που να αποδεικνύει ότι η αύξηση κατά 150 χιλιάδες ευρώ που εγκρίθηκε στην τροποποίηση του προϋπολογισμού του Δήμου για πληρωμές δικαστικών αποφάσεων, σχετίζεται με τα εντάλματα πληρωμών που διερευνά η Δικαιοσύνη.
Δεν έχουν σχέση αυτά τα δύο ζητήματα.
Την εποχή που το νησί βούλιαζε από τα σκουπίδια, η Δημοτική Αρχή έβρισκε κλειστές πόρτες στα Υπουργεία.
Που ήταν ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης, όταν η Ζάκυνθος βούλιαζε από τα σκουπίδια στους δρόμους; Είναι εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ στο νησί, που ήταν οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, οι κυβερνητικοί εκπρόσωποι του νησιού μας, όταν πανηγύριζαν επειδή τα σκουπίδια είχαν πλημμυρίσει τους δρόμους;
Κάποιοι επένδυαν στο χάος, εκπροσωπούν την παράταξη του χάους. Κάποιοι ήθελαν να παίξουν στα ζάρια τη Ζάκυνθο, είναι πολιτικοί τζογαδόροι.
Υπάρχει θέμα στον Δήμο, το διερευνά η Δικαιοσύνη, αλλά το πρόβλημα της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι τα εντάλματα πληρωμών που ερευνώνται, είναι να μπλοκάρουν τα έργα στον Λίβα.
Τους πόνεσε ότι εντάχθηκε το έργο του Λίβα όταν το ανακοίνωσε ο Υπουργός Περιβάλλοντος κ. Φάμελλος. Το πρόβλημα τους είναι ότι θέλουν να διαχειριστούν οι ίδιοι τα 19 εκατομμύρια ευρώ του έργου.»
Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: