Current track

Title

Artist

Background

Νομαρχιακής Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ζακύνθου

Όργιο παραπληροφόρησης, ψεμάτων και αλαζονικά προκλητικής συμπεριφοράς απέναντι στον Ελληνικό λαό

Πε 11/08/2022Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του κ. Μητσοτάκη, θυμίζοντας άλλες εποχές, προέβη σε μια απαράδεκτη πράξη παρακολούθησης του κινητού τηλεφώνου του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΉΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ Ν. Ανδρουλάκη, μέσω της ΕΥΠ, η οποία υπάγεται στον έλεγχό του από τις πρώτες κιόλας μέρες της ανάληψης της κυβερνητικής θητείας το 2019.

Αντί να ζητήσει από τον Ελληνικό λαο ταπεινά συγγνώμη και να προχωρήσει σε μια και μόνο πράξη που επιβάλλεται σε τέτοιες περιστάσεις, στην παραίτηση, επιδόθηκε σε ένα όργιο παραπληροφόρησης, ψεμάτων και αλαζονικά προκλητικής συμπεριφοράς απέναντι στον Ελληνικό λαό και στους θεσμούς της Δημοκρατίας.

Ισχυρίστηκε στην αρχή ότι επρόκειτο για μια νόμιμη παρακολούθηση του τηλεφώνου του Ν. Ανδρουλάκη, γιατί κανένας δεν εξαιρείται, όταν πρόκειται για Εθνικό συμφέρον.

Θέλουμε να ρωτήσουμε ευθέως: Ποιό Εθνικό συμφέρον εξυπηρετούσε η παρακολούθηση του τηλεφώνου του αρχηγού του τρίτου κόμματος της Βουλής; Πώς και κατά ποίαν έννοια αποτελούσε Εθνικό κίνδυνο ο Ν. Ανδρουλάκης;

Ύστερα μας είπαν, ότι προέβησαν στις υποκλοπές, διότι τους ζητήθηκε από τις πρεσβείες της Ουκρανίας και της Αρμενίας. Δεν πέρασαν παρά ελάχιστες ώρες και το ψέμα κατέρρευσε! Οι πρέσβεις της Ουκρανίας και της Αρμενίας διέψευσαν, με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, ότι ζήτησαν την παρακολούθηση του Ν. Ανδρουλάκη.

Προ αδιεξόδου βρισκόμενος ο Πρωθυπουργός προέβη στο περίφημο διάγγελμα στον Ελληνικό λαό, με το οποίο υποτίθεται ότι θα έδινε επαρκείς εξηγήσεις.

Αντ’αυτού, εμφανίστηκε αμετανόητος λέγοντας, ότι επρόκειτο για ένα “νόμιμο λάθος”, χωρίς καθόλου συναίσθηση, ότι με την πράξη του αυτή αφενός υπονομεύει τη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος αφετέρου, δείχνοντας για ακόμα μια φορά το απεχθές πρόσωπο της Δεξιάς, καταπατά τα νόμιμα δικαιώματα των πολιτών και τα προσωπικά δεδομένα του Ν. Ανδρουλάκη αλλά και πλειάδας στελεχών του ΠΑΣΟΚ, που αυτομάτως παρακολουθούνταν και αυτοί.

Επρόκειτο δηλαδή στην ουσία για μια πράξη παρακολούθησης ολόκληρης της δημοκρατικής παράταξης από την εσωκομματική προεκλογική περίοδο για την εκλογή προέδρου έως και σήμερα.

Γιατί παρακολουθούσε ο κ. Μητσοτάκης τα τεκταινόμενα στο χώρο του ΠΑΣΟΚ;

Απέφυγε επιμελώς να αναφερθεί στο λογισμικό PREDATOR αρκούμενος στις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου κ. Οικονόμου, ο οποίος μας “διαβεβαίωσε” ότι η Ελλάδα δεν προμηθεύτηκε ποτέ το λογισμικό αυτό.

Και το ψέμα αυτό όμως κατέρρευσε διότι η GOOGLE, με ανακοίνωσή της, μας πληροφόρησε ότι το λογισμικό αυτό πουλήθηκε σε διάφορες χώρες μεταξύ αυτών και η Ελλάδα!

Στη συνέχεια το θέατρο από την πλευρά του κ. Μητσοτάκη συνεχίστηκε. Είναι πρόθυμος, είπε, να ενημερώσει τον κ. Ανδρουλάκη για όσα συνέβησαν. Λες και είναι προσωπικό πρόβλημα του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και όχι πρόβλημα υπονόμευσης των Θεσμών και της ίδιας της Δημοκρατίας.

Ο κ. Ανδρουλάκης πολύ σωστά αρνήθηκε “ ενημέρωση στο αφτί “ και ζητάει επίμονα θεσμική ενημέρωση και πληροφόρηση του Ελληνικού λαού.

Ολοκληρώνοντας το έγκλημα κατά της Δημοκρατίας, ο κ. Μητσοτάκης μας πληροφόρησε, μέσω του ανεκδιήγητου κ. Οικονόμου, ότι “ είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να έχει καταστραφεί το πρωτόκολλο παρακολούθησης του Ν. Ανδρουλάκη”. Ας μην το αποτολμήσουν! Ας επιλέξουν την ήσυχη έξοδο, την οποία ούτως ή άλλως τους ετοιμάζει ο Ελληνικός λαός, και ας μη συνεχίσουν στον κατηφορικό δρόμο που θυμίζει εποχές αυταρχικών κυβερνήσεων και δικτατορικών καθεστώτων.

Για τη ΝΕ
Η ΓΡΑΜΜΑΤΈΑΣ
ΒΕΡΑ ΛΑΖΕΝΗ

ΥΓ. Όσον αφορά την αγωνιώδη προσπάθεια κάποιων τοπικών στελεχών της ΝΔ να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, θα τους συνιστούσαμε λιγότερο πάθος και έπαρση και περισσότερη σοβαρότητα και αυτοκριτική γιατί κινδυνεύουν να γίνουν περίγελος στα μάτια του Ζακυνθινού λαού, ο οποίος όπως και ολόκληρος ο Ελληνικός λαός γνωρίζει πολύ καλά τι συνέβη και γιατί συνέβη.


Current track

Title

Artist

Background