Current track

Title

Artist

Background

Παναγιώτης Αβράμης (Δημοτικός σύμβουλος, πρώην πρόεδρος ΔΕΥΑΖ)

Πα 19/01/2018



«Ο Δήμαρχος Ζακύνθου κ. Κολοκοτσάς, επειδή δεν έχει τη δυνατότητα να αντιπαρατεθεί στα επιχειρήματα που θέτουμε στις απόψεις μας και στην κριτική που ασκούμε στη Δημοτική αρχή, αρέσκεται στα ψέματα και στη συκοφαντία. Βλέπει εφιάλτες και κάνει το διδακτορικό του στα ψέματα.

Υπάρχει απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου από το 2013, για μια λογιστική τακτοποίηση ποσού 1,2 εκατομμυρίων ευρώ, που προέρχεται από τα χρέη των παλαιών Καποδιστριακών δήμων προς τον τότε σύνδεσμο καθαριότητας και μάλιστα με εισήγηση της οικονομικής επιτροπής του δήμου. Δηλαδή μιλάμε για μια λογιστική συνένωση και τακτοποίηση, των οφειλών όλων των τότε δήμων προς τον σημερινό ΦΟΔΣΑ. Δεν υπάρχει καμιά διαγραφή χρέους, όπως υποστηρίζει ο κ. Κολοκοτσάς και δεν έχουν αλλάξει στο ελάχιστο οι απαιτήσεις του ΦΟΔΣΑ προς τον Δήμο Ζακύνθου.

Ο κ. Κολοκοτσάς έχει αναφερθεί και κατά το παρελθόν, για δήθεν δικά μου πολιτικά «παιχνίδια» με τα ρολόγια της ΔΕΥΑΖ. Επαναλαμβάνω, ότι υπήρξαν δεκάδες ανενεργά ρολόγια, με μηδενική μέτρηση, για διάφορους λόγους, που τους έχω αναφέρει και ο αριθμός αυτών των ρολογιών που εγώ παρέδωσα, είναι ο ίδιος που υπάρχει και σήμερα στη ΔΕΥΑΖ, επί Δημαρχίας Κολοκοτσά. Άρα όλα αυτά που επικαλείται ο Δήμαρχος, είναι για δημιουργία εντυπώσεων και μόνο, αλλά πλέον κανείς δεν τον πιστεύει.

Υπάρχει μια σειρά ζητημάτων και προβλημάτων που ανακύπτουν για τη διαχείριση των απορριμμάτων. Είχαμε υποσχεθεί ότι θα παρακολουθούμε στενά την όλη εφαρμογή της ενδιάμεσης διαχείρισης, γι αυτό σε λίγη ώρα, εγώ, ο κ. Αρμένης και ο κ. Βούτος θα πάμε στον Λίβα για να δούμε πως λειτουργεί η μονάδα, θα καταγράψουμε την όλη εικόνα και θα τοποθετηθούμε επί των όσων θα διαπιστώσουμε.»


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή:


Current track

Title

Artist

Background