Παναγιώτης Μαρούδας (Εκπρόσωπος Ε.ΠΑ.Μ Ζακύνθου)
Πα 27/10/2017

«Ο κ. Σταύρος Κοντονής, δεν είναι και ότι καλύτερο θα μπορούσε να είχε η Ζάκυνθος ως Κοινοβουλευτική εκπροσώπηση, είναι ο Κοντονής των πλειστηριασμών. Είναι υπερήφανη η Ζάκυνθος για αυτό;
Ο υπουργός Σ. Κοντονής δεν έχει στόχο να κάνει κάτι καλό στον τόπο του, αλλά να ικανοποιήσει τις φιλοδοξίες του.
Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Νιοτόπουλος είναι ένα φιλικό πρόσωπο, αλλά με απογοήτευσε ως Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου.
Δυστυχώς οι τοπικές ηγεσίες της Ζακύνθου, ο Βουλευτής, ο Δήμαρχος και ο Αντιπεριφερειάρχης είναι πολύ χαμηλών δυνατοτήτων.
Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο διαθέτει πλέον και στη Ζάκυνθο τοπική οργάνωση.
Το Ε.ΠΑ.Μ έχει έναν κοινό σκοπό και έναν κοινό εχθρό, δέχεται στους κόλπους του από έναν δεξιό έως έναν αριστερό, μόνο τους φασίστες εξαιρούμε. Ο κοινός μας εχθρός είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση, το Ευρωπαϊκό σύστημα που επιδιώκει να φτωχοποιήσει τους Έλληνες και να πάρει όλα τα φιλέτα της χώρας.
Το πολιτικό σύστημα της χώρας έχει την κύρια ευθύνη για αυτό που βιώνουμε σήμερα.
Επί Κώστα Σημίτη και Κωνσταντίνου Μητσοτάκη μοιραζόταν πακτωλός χρημάτων και φτάσαμε στο 2009 όπου μας ήρθε ο λογαριασμός. Δόθηκαν χρήματα σε κομματικούς στρατούς, αλλά ο Θεόδωρος Πάγκαλος δεν είχε δίκιο όταν έλεγε «μαζί τα φάγαμε», αυτό είναι μοίρασμα ενοχών.
Στο Ε.ΠΑ.Μ έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις, θέσεις και λύσεις για τον Ελληνικό λαό. Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος, ζητάμε την μονομερή διαγραφή του και έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο ΦΠΑ που είναι χρήμα του Ελληνικού λαού πηγαίνει στις Βρυξέλλες και μας τον επιστρέφουν με την μορφή δανείων. Η Ελλάδα έχει την δυνατότητα να επιβιώσει μόνη της, με δικό της εθνικό νόμισμα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ κορόιδεψε τον Ελληνικό λαό, εμείς τους είχαμε πάρει χαμπάρι από νωρίς, εξαπάτησε τους Έλληνες και με το δημοψήφισμα. Από όταν το 2013 ο κ. Τσίπρας επισκέφθηκε τις ΗΠΑ υποτάχθηκε στο βαθύ Αμερικανικό κράτος.»
Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: