Current track

Title

Artist

Background

Σταύρος Κοντονής (βουλευτής Ζακύνθου, υφυπουργός Αθλητισμού): Όνειδος το έργο της βιοκλιματικής ανάπλασης. Με δολιότητα και ανικανότητα κι

Πα 17/04/2015Στην εκπομπή, Παρασκευή 17 Απριλίου 2015 ακούστηκαν:

Λευτέρης Νιωτόπουλος (αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου): «Είμαστε στο και 5’ για το θέμα των απορριμάτων. Εμείς παράγουμε τα σκουπίδια και εμείς πρέπει να βρούμε λύση. Άστοχη η ανακοίνωση της ομάδας πόλης του Σύριζα, δεν ευθύνεται η περιφέρεια για τα απορρίματα και την πλατεία Σολωμού».

Γιάννης Στάθης (αντιδήμαρχος Ζακύνθου): «Ο Μπαλιακράς άλλα έλεγε για τις Ορθωνιές και άλλα έκανε. Εγώ είμαι σταθερός στις απόψεις μου. Ο Μπαλιακράς είπε ότι εκλέγεται επί 30 χρόνια, επί 40 χρόνια λέω εγώ ότι εκλέγετο και ο Τσοχατζόπουλος και σήμερα είναι φυλακή. Αν θέλει ο Μποζίκης μετά τον εισαγγελέα, να πάει και στον πλανήτη Άρη».

Στέλιος Μποζίκης (πρώην δήμαρχος Ζακύνθου): «Ο Κολοκοτσάς λέει βλακείες, ο Κοντονής ψέμματα και ο Κασσιμάτης είναι άσχετος με την τοπική αυτοδιοίκηση. Ο βουλευτής μπλόκαρε τον Λίβα και τώρα μπλοκάρει και την γνωστοποίηση της απόφασης του ΣτΕ. Προκαλώ τον Μπαλιακρά να δημοσιοποιήσει έγγραφο απένταξης της πλατείας Σολωμού. Αν απενταχθή το έργο θα πάω στον εισαγγελέα».

Αντώνης Αντίοχος Μπαλιακράς (αναπληρωτής δήμαρχος Ζακύνθου): «Επί 30 χρόνια με τιμούν οι Ζακυνθινοί με την ψήφο τους. Λέω τα πράγματα με το όνομά τους και δεν κάνω την πάπια όπως άλλοι. Θα δημοσιοποιήσω τις επόμενες ημέρες το έγγραφο απένταξης της πλατείας Σολωμού».

Αντώνης Κασσιμάτης (συντονιστής Σύριζα Ζακύνθου): «Δεν είναι δυνατόν να ισχυρίζεται ο Μποζίκης ότι προχώρησε το έργο της πλατείας Σολωμού, χωρίς να ελέγξει αν υπάρχουν τα χρήματα. Ευθύνες έχει και ο Κολοκοτσάς. Δεν είχαμε ανάγκη την βιοκλιματική ανάπλαση».

Σταύρος Κοντονής (βουλευτής Ζακύνθου, υφυπουργός Αθλητισμού): «Όνειδος το έργο της βιοκλιματικής ανάπλασης. Με δολιότητα και ανικανότητα κινήθηκαν οι πρώην και νυν δημοτικές αρχές. Ο δήμαρχος οφείλει να είναι και αποτελεσματικός. Δεν ευθύνεται η περιφέρεια για τα απορρίματα και την πλατεία Σολωμού.  Το ΣτΕ δεν είναι μπακάλικο για να δέχεται παρεμβάσεις». 

Κώστας Κόκλας (δημοτικός σύμβουλος): «Ο Μποζίκης οδηγεί το πολιτικό επίπεδο στον πάτο. Η κοινωνία ξέρει και κρίνει. Θα λογοδοτήσουν όσοι μας πολεμούν για μικροπολιτικές σκοπιμότητες».


Νίκος Τσίπηρας (πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου): Υπάρχουν και άλλοι χώροι που εξετάζονται για τα απορρίματα, πέραν των ήδη γνωστών. Αν έχουμ?

Πα 17/04/2015 

Στην εκπομπή, Πέμπτη 16 Απριλίου 2015 ακούστηκαν:

 

Νίκος Τσίπηρας (πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου): «Υπάρχουν και άλλοι χώροι που εξετάζονται για τα απορρίματα, πέραν των ήδη γνωστών. Αν έχουμε σύντομα απόφαση από ΣτΕ, τότε εξετάζουμε και τον Λίβα».

Γιώργος Αρμένης (δημοτικός σύμβουλος): «Υπάρχει απορριπτική απόφαση από ΣτΕ για Λίβα. Συγκεκριμένο πολιτικό συμφέρον μπλόκαρε το θέμα. Χθες νίκησε άλλη μια επιτροπή αγώνα και θα ακολουθήσουν και άλλες».

Γιώργος Κωνσταντίνου (δημοτικός σύμβουλος): «Ο εργολάβος λέγεται Ρέντσος, κρύβεται στον ΦΟΣΔΑ και έχει ήδη αναλάβει. Η δημοτική αρχή εκβιάζει, λέγοντας ότι δεν θα μαζεύει τα σκουπίδια. Χρειάζεται περιφερειακός σχεδιασμός για τα απορρίματα».

Κώστας Κόκλας (δημοτικός σύμβουλος): «Ο Νίκος Ακτύπης παρακίνησε χθες τους κατοίκους των ορεινών. Δεν έχει τελειώσει για μένα το θέμα των Ορθωνιών. Περιμένω την αρμόδια επιτροπή να μας παρουσιάσει τις προτεινόμενες περιοχές».

 


Παύλος Κολοκοτσάς (δήμαρχος Ζακύνθου): Μύθευμα τα όσα λέει η Ορνιθολογική εταιρεία. Κάποιοι δυσφημούν την Ζάκυνθο. Υπάρχει εταιρεία από Τσε

Πε 16/04/2015 

Στην εκπομπή, Τετάρτη 15 Απριλίου 2015 ακούστηκαν:

 

Μαλαμού Κορμπέτη (συντονίστρια Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας): «Έχουμε μείωση 70% των τρυγονιών. Η Ζακυνθινή παράδοση πλήττει το ίδιο το θήραμα».

Δρ. Δρόσσος Κουτσούμπας (πρόεδρος Ε.Θ.Π.Ζ): «Υπάρχουν επιστημονικές μελέτες που καταδεικνύουν την μείωση τρυγονιών. Δεν υπάρχει πλέον λαθροθηρία στα Στροφάδια».

Διονύσης Φιορεντίνος (πρόεδρος κυνηγετικού συλλόγου Ζακύνθου): «Αυθόρμητη η συγκέντρωση των κυνηγών. Είμαστε υπέρ του νόμου. Στα Σκόπια σφάζονται τα τρυγόνια. Κατέθεσα την παραίτηση του διοικητικού συμβουλίου».

Πέτρος Γιαννούλης (πρόεδρος κοινότητας Βασιλικού): «Λένε βλακείες όσοι επικαλούνται δήθεν μελέτες. Οι κυνηγοί δεν παίρνουν Ευρωπαικά χρήματα όπως κάποιοι άλλοι. Ζητάμε λίγες ημέρες κυνηγιού και τον Απρίλη. Δεν χρειαζόμαστε κανέναν ξένο να μας ελέγχει».

Νικόλαος Παπαδόδημας (πρόεδρος κυνηγετικής συνομοσπονδίας Ελλάδος): «Η Ορνιθολογική εταιρεία εξοργίζει τους κυνηγούς και δίνει λανθασμένα στοιχεία. Το λιμεναρχείο Κυλλήνης δεν επέτρεψε στους θηροφύλακες να μεταβούν στη Ζάκυνθο υπό τον φόβο επεισοδίων».

Παύλος Κολοκοτσάς (δήμαρχος Ζακύνθου): «Μύθευμα τα όσα λέει η Ορνιθολογική εταιρεία. Κάποιοι δυσφημούν την Ζάκυνθο. Υπάρχει εταιρεία από Τσεχία που σε 6 στρέμματα μπορεί να κάνει ολοκληρωμένη διαχείρηση απορριμάτων». 

 


Current track

Title

Artist

Background