Current track

Title

Artist

Background

Σταύρος Κοντονής (υποψήφιος βουλευτής Ζακύνθου, ΣΥΡΙΖΑ):

Τρ 15/09/2015



«Ο λαός γνωρίζει ότι δεν προδόθηκε από εμάς, γιατί ξέρει ότι παλέψαμε για το καλύτερο. Πετύχαμε αναδιάρθρωση χρέους, που είναι θεμελιώδες στοιχείο για την οικονομία. Του χρόνου θα μειωθεί ο ΕΝΦΙΑ. Δεν θα πάρουμε τα σπίτια του κόσμου, που αποδεδειγμένα αδυνατούν να πληρώσουν. Θα φορολογήσουμε τους εφοπλιστές, κάτι που έχει να γίνει από το 1945. Μας ζήτησαν να ακυρώσουμε τις 100 δόσεις αλλά δεν το δεχτήκαμε.

Ο κύριος όγκος των Σύριων προσφύγων δεν είναι πλούσιοι. Ήταν γενναία η στάση του τότε βουλευτή Βαρβαρίγου να παραιτηθεί λόγω μνημονίων και ήταν υπερβολικός ο όρος «ανεπιθύμητος» που του προσδόθηκε.

Η Ζάκυνθος εδώ και μια δεκαετία τουλάχιστον, έχει κακοπέσει στον βαθμό της τοπικής αυτοδιοίκησης. Εάν την εποχή που έρρεε άφθονο χρήμα, είχε γίνει το νέο λιμάνι και το παλιό είχε μετατραπεί σε μαρίνα, θα είχαμε γίνει το Μονακό της Ελλάδος.

Να μην παίζουν ορισμένοι πολιτικά παιχνίδια με την υγεία. Θα αλλάξουν μετά τις εκλογές οι διοικητές των νοσοκομείων.

Δεν γίνεται κάθε Αύγουστο να έχουμε βλάβες στο δίκτυο ύδρευσης, είναι τουλάχιστον ύποπτο. Είμαι ο μοναδικός υπουργός οποιασδήποτε κυβέρνησης, που δεν άλλαξα υπαλλήλους και συνεργάτες που βρήκα στο υπουργείο από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Δέχτηκα εμετικό πόλεμο από μεγαλο-παράγοντα αθλητισμού, επειδή δεν του έκανα τα χατίρια. Υπουργοί αριστερής κυβέρνησης, δεν εκβιάζονται και δεν χρηματίζονται».


Current track

Title

Artist

Background