Current track

Title

Artist

Background

Αλεξάνδρα Πήλικα
Κάτοικος Μάρκοβιτς (Ταμπάκικα)

Η όχληση δεν έχει προηγούμενο – Κάνουν ότι θέλουν, δεν υπάρχουν ελεγκτικοί μηχανισμοί – Που είναι το Λιμεναρχείο και η Αστυνομία;

Δε 14/08/2023



«Εδώ και πάρα πολλά χρόνια βιώνουμε μια ανεξέλεγκτη, άναρχη και τραγική κατάσταση στη γειτονιά μας. Τα τελευταία χρόνια έχουν περιοριστεί οι μικροπωλητές που ξέραμε, και που πολλές φορές τους διευκολύναμε για να βγάλουν το μεροκάματο τους. Πλέον υπάρχουν πάρα πολλοί Ρομά που έχουν καταλάβει κοινόχρηστους χώρους, ακόμα και τον πεζόδρομο που παίζουν τα παιδιά της περιοχής μας και κάνουν ότι θέλουν μπροστά στα σπίτια μας. Αφοδεύουν όπου θέλουν, κοιμούνται και τρώνε όπου βρουν.

Πολλές φορές στο παρελθόν καλούσαμε το Λιμενικό Ταμείο για να κάνουν έναν στοιχειώδη καθαρισμό με το πέρας της εμποροπανήγυρης, όχι μόνο στον χώρο της Μαρίνας, αλλά και στον πεζόδρομο, αλλά δεν ανταποκρίνονταν ούτε και σε αυτό, ουδέποτε τον καθάρισαν.

Η περιοχή μας είναι διαχρονικά υποβαθμισμένη, απλά το αποκορύφωμα αυτής της υποβάθμισης είναι αυτό που βιώνουμε αυτή την περίοδο. Η όχληση δεν έχει προηγούμενο. Ενώ όπως είναι γνωστό επικρατεί κυκλοφοριακό χάος στην γειτονιά μας, δυστυχώς μαθαίνω ότι φέτος νομιμοποίησαν ακόμα και τους παράνομους πάγκους των μικροπωλητών πάνω στο δρόμο.

Κάνουν ότι θέλουν και δεν υπάρχουν ελεγκτικοί μηχανισμοί. Που είναι οι Δημοτικές Αρχές των τελευταίων ετών; Που είναι το Λιμεναρχείο και η Αστυνομία;»

*φωτο αρχείου (2022)


Current track

Title

Artist

Background