Current track

Title

Artist

Background

Κωσταντίνος Πέττας
Δημοτικός Σύμβουλος - «ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ»

Σύσσωμη η αντιπολίτευση του Δημοτικού Συμβουλίου φάγαμε πόρτα στη σύσκεψη με το κυβερνητικό κλιμάκιο

Πε 17/10/2024



«Ο συνδυασμός μας εκπροσωπούμενος από τον επικεφαλής μας κ. Τσουρουνάκη και εμένα, είχε ανταποκριθεί αρχικά στο κάλεσμα του Δημάρχου, να είμαστε παρόντες στη σύσκεψη με το κυβερνητικό κλιμάκιο που βρίσκεται στο νησί για τα προβλήματα της Ζακύνθου, όμως αποδείχτηκε ότι δεν είμασταν στη λίστα των καλεσμένων. Φάγαμε πόρτα, όπως έφαγε πόρτα σύσσωμη η αντιπολίτευση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αντιθέτως, είδαμε στελέχη της Δημοτικής Αρχής να ανεβαίνουν τις σκάλες του Πνευματικού Κέντρου. Άρα μιλάμε για μια κλειστή, κομματική κατά κύριο λόγο, συνάντηση και όχι μια σύσκεψη με φορείς της Ζακύνθου.

Όσοι πάντως παρευρεθούν στη σύσκεψη, θα κληθούν για άλλη μια φορά να παρουσιάσουν ενώπιον κυβερνητικών στελεχών τα προβλήματα του νησιού, κάτι που εδώ και πέντε χρόνια έχει ξαναγίνει χωρίς αποτέλεσμα. Ελπίζω κάτι να δούμε αυτή τη φορά, αλλά εκφράζω πολλές επιφυλάξεις.

Και άλλες φορές έχουν έρθει κυβερνητικά στελέχη, έχουν παρουσιασθεί τα ζητήματα και το αποτέλεσμα ήταν μηδέν. Θα έπρεπε τώρα, όλα αυτά τα στελέχη, να τα έβαζαν σε ένα λεωφορείο και να τα πήγαιναν επί τόπου εκεί που υπάρχουν τα προβλήματα. Να δουν οι ίδιοι τα ζητήματα, να πήγαιναν στον Λίβα, στον βιολογικό, στον ΦΟΔΣΑ, στο Ναυάγιο, στο δίκτυο του Πλάνου. Όχι να τα συζητάνε μεταξύ τους, σε ένα κλειστό και ολίγων εκλεκτών καλεσμένων, περιβάλλον.»


Current track

Title

Artist

Background