Current track

Title

Artist

Background

Γιώργος Κωνσταντίνου (Δημοτικός σύμβουλος, πρόεδρος Ε.Κ.Ζ):

Πα 1/04/2016«Ο Βουλευτής Ζακύνθου κ. Κοντονής πίεζε για την περιοχή του αεροδρομίου, το ίδιο επιθυμούσαν και οι εργολάβοι, αλλά δεν τους βγήκε.
Δεν ενδιαφέρει τον κάθε εργολάβο αν ο Λίβας γίνει ΧΥΤΑ ή ΧΥΤΥ. Ο φόβος μας είναι ότι ο Λίβας θα μετατραπεί σε ΧΑΔΑ, δηλαδή σε μια ανεξέλεγκτη χωματερή.

Υπάρχουν διαχρονικές εγκληματικές ευθύνες για το σημερινό αδιέξοδο στη διαχείριση των απορριμμάτων.

Για τον Λίβα υπάρχει αδειοδότηση μόνο για ΧΥΤΥ και όχι για εγκατάσταση κινητής μονάδας επεξεργασίας.

Για το σημερινό δημοτικό συμβούλιο δεν υπάρχει καν έγγραφη εισήγηση της Δημοτικής αρχής, για την χωροθέτηση της διαχείρισης των απορριμμάτων.
Δεν μας ενημέρωσε για τίποτα η Δημοτική αρχή. Είμαστε στο απόλυτο σκοτάδι και σήμερα στο Δημοτικό συμβούλιο, θα συζητήσουμε πάνω σε ένα άγνωστο πλάνο περί απορριμμάτων.
Για το σχέδιο της μεταβατικής περιόδου η Δημοτική αρχή σιωπά και αυτό είναι τουλάχιστον ύποπτο. Κατάφερε με την πολιτική της, να βάζει τους κατοίκους των χωριών να σφάζονται μεταξύ τους.
Γιατί η Δημοτική αρχή δεν προχώρησε ως όφειλε σε μια δημόσια διαβούλευση; τι πραγματικά κρύβει; Αυτό το κρυφτούλι της Δημοτικής αρχής πίσω από κλειστές πόρτες μας προβληματίζει.

Περιέργως ακυρώθηκε ο ηλεκτρονικός διαγωνισμός για την παραλαβή των μηχανημάτων της κινητής μονάδας επεξεργασίας και τώρα πάμε σε εκμίσθωση μηχανημάτων. Εδώ παίζονται παιχνίδια εργολάβων και ο Δήμαρχος κ. Κολοκοτσάς σύρθηκε πίσω από τους εργολάβους. Παίζουν όλοι τους παιχνίδια στην πλάτη του Ζακυνθινού λαού.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση», στο Δημοτικό συμβούλιο δεν θα συναινέσει στα εγκληματικά σχέδια που προωθεί η Δημοτική αρχή.

Είναι πολύ σοβαρά τα προβλήματα που έχει το νοσοκομείο Ζακύνθου. Οι μνημονιακές πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ με την λογική των περικοπών, έφεραν σε οριακή κατάσταση το νοσοκομείο Ζακύνθου και την δημόσια υγεία. Πανάκριβα μηχανήματα παραμένουν άχρηστα σε κλειστές κούτες, το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό είναι ελάχιστο και οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου ζουν μια καθημερινή κόλαση.
Ο Διευθυντής της καρδιολογικής κλινικής κ. Στραβοπόδης δίνει έναν γενναίο αγώνα και περιγράφει με απόλυτη σαφήνεια την όλη δραματική κατάσταση του νοσοκομείου μας. Το Εργατικό Κέντρο Ζακύνθου θα προχωρήσει σε μια σειρά δράσεων, για να αναδειχθούν περαιτέρω αυτά τα προβλήματα.

Οι πρόσφυγες εγκατέλειψαν τις πατρίδες τους εξαιτίας των βομβαρδισμών του ΝΑΤΟ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ρωσίας. Έρχονται σήμερα χώρες που ενεπλάκησαν σε αυτές τις πρακτικές και κλείνουν τα σύνορά τους, εγκλωβίζοντας αυτούς τους δυστυχείς ανθρώπους στην χώρα μας. Η κυβέρνηση είναι ανίκανη να διαχειριστεί αυτή την κατάσταση. Το ΚΚΕ δεν θα δεχτεί η Ελλάδα να καταντήσει μια φυλακή ψυχών.

Στο κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου Ζακύνθου για βοήθεια στους πρόσφυγες, ο Ζακυνθινός λαός απέδειξε περίτρανα για άλλη μια φορά την ανθρωπιά του, προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης.

Τα περί ανεξάρτητης δικαιοσύνης είναι παραμύθια. Εδώ και δεκαετίες, υπάρχει σχέση δικαστικών και εισαγγελέων με τα κόμματα εξουσίας.

Έρχονται εξοντωτικά μέτρα για τον λαό, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εξυπηρετεί την αστική τάξη. Γι αυτό και εκλέχτηκαν, για να περάσουν μέτρα που δεν θα μπορούσαν να περάσουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Το ΚΚΕ παλεύει για τα συμφέροντα του λαού και για να παραμείνει ζωντανό το λαϊκό κίνημα. Δεν είναι εύκολο στις μέρες μας να είσαι κομμουνιστής.

Αν παρακολουθήσεις κάποιος τις εκλογές της τοπικής ΕΠΣ, βλέπει πολλούς περίεργους να εμπλέκονται και πολλά χρήματα να πέφτουν στο τραπέζι. Εύκολα αντιλαμβάνεται κάποιος, τι συμβαίνει στον χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου και τι καθεστώς καλείται να διορθώσει ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής.»       


Current track

Title

Artist

Background