Current track

Title

Artist

Current show

Night Picture

02:00 04:00

Current show

Night Picture

02:00 04:00

Background

Δημήτρης Κάνδηλας (Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, πρώην Νομαρχιακός Σύμβουλος)

Τε 20/03/2019

<

«Διετέλεσα για οκτώ χρόνια Νομαρχιακός Σύμβουλος στο πλευρό του Διονύση Γάσπαρου. Είχα αποφασίσει να μην ασχοληθώ εκ νέου με τα κοινά, άλλωστε είχα αφοσιωθεί στις επαγγελματικές και καλλιτεχνικές μου δραστηριότητες, όμως μετά από επιθυμία αρκετών Ζακυνθινών φίλων, αποφάσισα να κατέλθω στις εκλογές με το ψηφοδέλτιο του κ. Γάσπαρου.

Όλοι οι συνδυασμοί με είχαν προσεγγίσει και μου πρότειναν να είμαι μαζί τους. Ευχαριστώ τον φίλο μου Γιάννη Αγαλιανό, τον Γιώργο Αρμένη, τον Χαράλαμπο Λιβέρη, τον Αναστάσιο Μαρίνο, τον Νικήτα Αρετάκη και τον πλοιοκτήτη κ. Γ. Θεοδόση, για τις προτάσεις που μου έκαναν να συνεργαστώ μαζί τους αλλά με πρόλαβε ο κ. Γάσπαρος. Επέλεξα τον Διονύση Γάσπαρο, γιατί είχαμε συμπορευτεί μαζί και τον εκτιμώ γιατί έχει αφήσει έργο στη Νομαρχία.

Μπορώ να προσφέρω στον τομέα του πολιτισμού, έχω την εμπειρία και έχω γνωριμίες. Δίνω την υπόσχεση πως αν η κοινωνία με εκλέξει, θα αναβιώσω το παλιό Ζακυνθινό καρναβάλι. Ακόμα και με λίγα χρήματα μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα, αρκεί να έχεις τις απαραίτητες γνωριμίες, έχω μεγάλες και πολλές άκρες στην Αθήνα και πολλές ιδέες για τον πολιτισμό. Μπορούμε για παράδειγμα στη Ζάκυνθο να κάνουμε ένα παγκόσμιο φεστιβάλ χορωδιών, στο νέο Δημοτικό Θέατρο, που αποτελεί στολίδι για το νησί. Με καλή διαχείριση, νοικοκυριό και οικονομία, μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Είμαι ελαφρολαικός τραγουδιστής αλλά θέλω για τον τόπο μας περισσότερη κουλτούρα. Δηλώνω λάτρης της παράδοσης και της καντάδας στοιχεία που θέλω να φέρω στον πολιτισμό της Ζακύνθου.

Θα ήθελα όλοι οι υποψήφιοι, να δώσουμε μια αξιοπρεπή μάχη, με ήθος και εντιμότητα, και όποιος έχει την τύχη να εκλεγεί, ας κάνει το καλύτερο για την Ζάκυνθο. Εγώ θέλω συναίνεση στο Δημοτικό Συμβούλιο, αν προτείνω κάτι θετικό και δεν εισακουστεί από τους άλλους, θα με βρουν απέναντί τους.

Γνωρίζω τον Παύλο Κολοκοτσά πολλά χρόνια, είναι ένας έντιμος άνθρωπος. Ίσως υπήρξαν προβλήματα λόγω κάποιων συγκυριών, ή λόγω μη συνεργασίας με κάποιους από τους συμβούλους του, με αποτέλεσμα να πάρει την κατρακύλα η Ζάκυνθος.

Είχαν γίνει κάποιες μελέτες από τον Στέλιο Μποζίκη για το έργο της Πλατείας Σολωμού, αλλά ολοκληρώθηκε από τον Παύλο Κολοκοτσά.
Η Αλεξάνδρου Ρώμα είναι έργο του Γιάννη Αγαλιανού. Το σημερινό το χάλι στην Αλεξάνδρου Ρώμα με τα αυτοκίνητα, πρέπει να αλλάξει. Θα πρέπει να γίνει πεζόδρομος, είτε με συνεννόηση με τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται εκεί, είτε με το να πεις ότι θα κάνω αυτό που πρέπει χωρίς να υπολογίζω τίποτα και κανέναν.

Ως νέα Δημοτική Αρχή θα βάλουμε έναν στόχο, να λύνουμε ένα προς ένα τα προβλήματα, με πρώτη προτεραιότητα τα σκουπίδια. Πρέπει να έχουμε καθαρό νησί και νερό.

Ήμουν και θα είμαι, κοντά στη νεολαία. Αγαπώ τα νέα παιδιά, αλλά για να ασχοληθεί ένας νέος με την πολιτική, πρέπει να μάθει, να ζυμωθεί, κοντά σε έναν παλιό και έμπειρο πολιτικό.

Δεν έχω να πω κάτι κακό για τον Βουλευτή Ζακύνθου Σταύρο Κοντονή.
Σεβαστό πρόσωπο η Κα Κράτσα.
Ο κ. Σπύρου ήταν ένας πολύ καλός Περιφερειάρχης.
Αξιόλογος άνθρωπος ο Λευτέρης Νιοτόπουλος.
Δεν γνωρίζω τον Θοδωρή Γαλιατσάτο.»    


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: