Current track

Title

Artist

Background

Γιώργος Κωνσταντίνου
Υποψήφιος Δήμαρχος Ζακύνθου - Λαϊκή Συσπείρωση

Με Λαϊκή Συσπείρωση θα έχουμε μια φιλολαϊκή Δημοτική Αρχή – Με τα στελέχη της ΝΔ στα άλλα τρία ψηφοδέλτια, θέλουν να ελέγξουν και την αντιπολίτευση

Πε 5/10/2023«Πραγματικά νοιώθω ότι θα γίνει η μεγάλη έκπληξη και θα είμαστε στον δεύτερο γύρο των εκλογών. Ο κόσμος έχει μπουχτίσει, έχει αηδιάσει με όλες αυτές τις εκθέσεις ιδεών που παρουσιάζουν αυτοί που λένε ότι θα λύσουν τα προβλήματα, αλλά δεν λένε γιατί δεν τα έχουν λύσει όλα αυτά τα χρόνια.

Πρέπει να αλλάξουν τα πράγματα, ο κόσμος να μετέχει στις εκλογές, να επιλέξει Δήμαρχο και Περιφερειάρχη που θα αλλάξει ριζικά την Ζάκυνθο στα επόμενα πέντε χρόνια. Να μην πάει ο κόσμος να ψηφίσει με τη λογική της ψήφου στον φίλο, τον συγγενή.

Με Λαϊκή Συσπείρωση θα έχουμε μια φιλολαϊκή Δημοτική Αρχή. Έχουμε το καλύτερο ψηφοδέλτιο που το στηρίζει το ΚΚΕ, αλλά στο οποίο εντάχθηκαν και άνθρωποι που δεν ταυτίζονται απόλυτα με το ΚΚΕ, που μας πιστεύουν, που εθελοντικά ήρθαν μαζί μας, χωρίς πιέσεις, εκβιασμούς και χρηματοδοτήσεις. Υπάρχει μια δυναμική που υποβόσκει και τώρα βγαίνει στο προσκήνιο.

Το μοναδικό σοβαρό έργο υποδομής που έγινε ποτέ στην Ζάκυνθο, ήταν το 1989-1990, όταν η πλειοψηφία των Κοινοταρχών που ανήκαν στο ΚΚΕ, με τη συνεργασία επιστημόνων, έφτιαξαν το μεγαλειώδες έργο του ΧΥΤΑ στον Σκοπό και την ανακύκλωση που τότε έσωσαν τη Ζάκυνθο.

Αν η πόλη μας γίνει όμορφη και ευχάριστη, θα νοιώθουν όμορφα οι κάτοικοι της πόλης και θα το λαμβάνουν οι επισκέπτες του νησιού. Σήμερα υπάρχουν περιοχές στην πόλη που είναι σε άθλια κατάσταση, χωριά στα οποία έχουν γκρεμιστεί τα Κοινοτικά γραφεία. Αυτά πρέπει να αλλάξουν.

Και τα τρία ψηφοδέλτια στον Δήμο, πέραν της Λαϊκής Συσπείρωσης, φτιάχτηκαν με την παρέμβαση του Βουλευτή Ζακύνθου και της ΝΔ. Υπάρχουν στελέχη της ΝΔ και στα τρία ψηφοδέλτια, με τη σύμφωνη γνώμη του μηχανισμού της ΝΔ. Θέλουν να ελέγξουν Δημοτική και Περιφερειακή Αρχή, θέλουν να ελέγξουν και την αντιπολίτευση, για να εξυπηρετήσουν τους μεγαλοξενοδόχους, των οποίων τα συμφέροντα είναι απέναντι στα συμφέροντα των πολλών, απέναντι στα συμφέροντα του λαού.

Τα μεγάλα ξενοδοχεία παράγουν τα περισσότερα απορρίμματα και λύματα. Σε αυτούς θα εφαρμόσουμε τον ανώτερο βάση νόμου συντελεστή για πληρωμή δημοτικών τελών και παράλληλα θα μειώσουμε τα δημοτικά τέλη στα λαϊκά νοικοκυριά και τις μικρές επιχειρήσεις. Παράλληλα θα εισπράξουμε και τα οφειλόμενα στον Δήμο από τα τέλη παρεπιδημούν. Υπάρχει ένα μικρό πλεόνασμα στον Δήμο αλλά υπάρχουν και οφειλές που τις έχουν κρύψει.

Ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα που έχουν υπάρξει στο νησί είναι η εγκατάλειψη των 17 οχημάτων της υπηρεσίας καθαριότητας.

Αντί να χρησιμοποιούν την λάσπη που μένει στον βιολογικό για λίπασμα, την μεταφέρουν απέναντι με κόστος για τον πολίτη.

Δεν μετέχουμε στο τοξικό κλίμα που έχουν καλλιεργήσει. Πάνε σε δικές μας οικογένειες και με θράσος ζητάνε να μην μας ψηφίσουν δίνοντας χρήματα. Δεν μετέχουμε στο πολιτικό επίπεδο των αντιπαραθέσεων που οι ίδιοι έχουν προκαλέσει. Προσπαθούσα να διαβάσω την τελευταία ανάρτηση του κ. Αρετάκη και ειλικρινά δεν καταλάβαινα τίποτα.

Καλούμε τον κόσμο να ανατρέψει αυτή την κατάσταση που ετοιμάζουν. Υπάρχει μια ευνοϊκή συγκυρία για τον λαό, στο να γίνει η μεγάλη ανατροπή. Σήμερα στις 8 και μισή το βράδυ πρέπει να βουλιάξει η Πλατεία Αγίου Μάρκου στην κεντρική μας προεκλογική συγκέντρωση.»


Current track

Title

Artist

Background