Current track

Title

Artist

Background

Γιάννης Σκάλκος
Υποψήφιος Ευρωβουλευτής, Ελληνική Λύση

Είμαστε ουραγοί στην Ευρώπη ενώ θα ‘πρεπε να είμαστε πρωτοπόροι, αυτό θέλουμε να αλλάξουμε

Πα 7/06/2024



«Επί πολλά χρόνια υπήρχαν συζητήσεις μεταξύ σοβαρού και αστείου για να είμαι υποψήφιος σε εκλογές, όμως επειδή αγαπούσα τη δημοσιογραφία επέλεγα να συνεχίζω να την υπηρετώ. Αποφάσισα να κάνω ένα μικρό διάλειμμα το 2022 και έτσι βρέθηκα στη Βουλή και δέχτηκα να βοηθήσω τον Κυριάκο Βελόπουλο και ένα κόμμα μη κυβερνητικό, που όμως έχει ως στόχο να κυβερνήσει. Ο Κυριάκος Βελόπουλος θέλει να κυβερνήσει.

Είμαι χαρούμενος, όχι γιατί τελείωσε η προεκλογική περίοδος, αλλά επειδή θεωρώ ότι οι επιλογές που κάναμε θα βρουν ανταπόκριση στον Ελληνικό λαό. Τώρα έχουμε τη γιορτή της δημοκρατίας και καλώ τους Έλληνες να πάνε στην κάλπη και να ψηφίσουν Ελληνική Λύση.

Δεν γίνεται να μας κατατάσσουν στον χώρο που ανήκουν κόμματα όπως οι Σπαρτιάτες, ή η Νίκη, ούτε στα απομεινάρια του Σημίτη που τώρα διοικούν στο Μαξίμου. Δεν έχουμε καμιά σχέση με όλους αυτούς, είμαστε ένα πατριωτικό κόμμα και οι ψηφοφόροι μας δεν είναι οπαδοί, αλλά ελεύθεροι Έλληνες πολίτες, Χριστιανοί Ορθόδοξοι, που αγαπούν την πατρίδα τους.

Είμαστε ουραγοί στην Ευρώπη ενώ θα έπρεπε να είμαστε πρωτοπόροι. Αυτό επιδιώκουμε να το αλλάξουμε.

Είναι θετικό ότι κατασκευάζονται οι δύο φρεγάτες belharra για την αμυντική μας θωράκιση, αλλά θα θέλαμε να τις κατασκευάζαμε στην Ελλάδα, να έχουμε παραγωγή στρατιωτικού εξοπλισμού και όχι να ξοδεύουμε δις για να τον αγοράζουμε. Αυτό κάνει και η Τουρκία, μπορούμε να το κάνουμε και εμείς. Θα θέλαμε να ναυπηγήσουμε εμείς τις φρεγάτες belharra. Οι Ευρωπαίοι, γνωρίζοντας και τις υποχρεώσεις μας στο ΝΑΤΟ, το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να στέλνουν τη Frontex στο Αιγαίο και να μας ωθούν στο να ξοδεύουμε πάρα πολλά χρήματα σε εξοπλισμούς. Σε καμιά περίπτωση τα Ελληνικά σύνορα δεν τα θεωρούν και Ευρωπαϊκά σύνορα.

Αν εκλεγώ, θα βοηθήσω στο να διαφυλάξουμε τις οικονομικές θυσίες του Ελληνικού λαού, στο να σταματήσει η φτωχοποίησή του, στο να αναβαθμίσουμε τον πρωτογενή τομέα, την υγεία και την παιδεία και αυτά μπορούμε να τα πετύχουμε με μάχες εντός του Ευρωκοινοβουλίου.»


Current track

Title

Artist

Background