Current track

Title

Artist

Background

Νίκος Ακτύπης
Αναπληρωτής Δήμαρχος

Θα μας εξηγήσει ο κ.Αρετάκης πως δέχτηκε έκπτωση 0,08% στο έργο των 15εκ. ευρώ του Λίβα;

Τρ 17/09/2024



  • Mια νέα Δημοτική Αρχή δεν θα μπορούσε να έχει νομικό εκπρόσωπο τον προσωπικό δικηγόρο του απερχόμενου Δημάρχου

«Ο κ. Αρετάκης παριστάνει για ακόμα μια φορά τον τιμητή της Ζακύνθου, αλλά μόνο τέτοιος δεν είναι. Είναι προφανές, ότι μια νέα Δημοτική Αρχή δεν θα μπορούσε να έχει νομικό εκπρόσωπο τον προσωπικό δικηγόρο του απερχόμενου Δημάρχου. Ο κ. Χρονόπουλος ήταν προσωπικός δικηγόρος του κ. Αρετάκη. Πριν από λίγες ημέρες εκδίκασε μια υπόθεση του Δήμου και κάποιοι εξέφρασαν ενστάσεις για τον τρόπο που το έκανε. Ο Δήμαρχος δεν αποφασίζει μόνος του. Υπάρχει μια ομάδα Δημοτικών Συμβούλων που εξέφρασαν ενστάσεις και αντιρρήσεις για τον κ. Χρονόπουλο. Σε κάθε περίπτωση, στο τέλος τις θητείας μας θα κριθούν οι επιλογές της Δημοτικής Αρχής και του κ. Στασινόπουλου.

Καλώς ο κ. Στασινόπουλος διερωτάται τι γίνεται μεταξύ της μείζονος και της ελάσσονος αντιπολίτευσης. Μεταξύ του κ. Τσουρουνάκη και του κ. Αρετάκη. Που είναι μηνύσεις του παρελθόντος; Ποια ήταν η θέση του κ. Τσουρουνάκη για το δάνειο της Τράπεζας Πειραιώς; Τι συμβαίνει τώρα; Εφαρμόζει το δόγμα, ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου; Προκειμένου να φθαρεί η εικόνα του κ. Στασινόπουλου και της Δημοτικής Αρχής, ταυτίζουν τις απόψεις τους οι κύριοι Τσουρουνάκης και Αρετάκης;

Να μην παριστάνουν τους τιμητές. Να μας πει ο κ. Τσουρουνάκης, πως έγινε επί εποχής κορονοϊού η επιλογή του καταλύματός του στην περιοχή του Αγαλά. Να μας πει πως το πήρε.

Σε ότι αφορά τα οικονομικά του Δήμου και την διαχείριση που είχε κάνει ο προηγούμενος δήμαρχος, θα περίμενα μια εξήγηση από τον κ. Αρετάκη. Πως κατέληξε να δεχτεί μια έκπτωση της τάξεως του 0,08% για το έργο στον Λίβα, ένα έργο ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ. Θα μας απαντήσει;»


Current track

Title

Artist

Background