Διονύσης Κομιώτης (πρόεδρος ΝΟΔΕ Ζακύνθου): Ο Διονύσης Ακτύπης υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία. Δεν διεκδικούμε ένα καλό ποσοστό, αλλά την έδ
Τε 7/01/2015

Στην εκπομπή, Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015 ακούστηκαν:
Διονύσης Κομιώτης (πρόεδρος ΝΟΔΕ Ζακύνθου): «Ο Διονύσης Ακτύπης υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία. Δεν διεκδικούμε ένα καλό ποσοστό, αλλά την έδρα. Το αργότερο αύριο οι άλλοι δύο υποψήφιοι».
Ανδρέας Κλαυδιανός (γραμματέας νομαρχιακής ΔΗΜΑΡ): «Θέτω εαυτόν για υποψήφιος. Θα συγκροτήσουμε ψηφοδέλτιο. Η ΔΗΜΑΡ λειτουργεί όχι με κομματικό συμφέρον, αλλά εθνικό».
Στέλιος Μποζίκης (πρώην δήμαρχος): «Με το ΠΑΣΟΚ θα είναι υποψήφιος ο Παναγιώτης Αβράμης. Με κατασυκοφάντησε ο Σταύρος Κοντονής. Το ψηφοδέλτιο του Σύριζα διώχνει τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ».
Αντώνης Κασσιμάτης (γραμματέας νομαρχιακής ΣΥΡΙΖΑ): «Σταύρος Κοντονής, Αθηνά Μυλωνά και Δημήτρης Πέττας, το ψηφοδέλτιο του κόμματος. Ο Κοντονής εκφράζει την διεύρυνση».