Χρυσόστομος Μητροπολίτης Δωδώνης
πρώην Ζακύνθου

Η αλήθεια θα λάμψει – Με το βούλευμα ενισχύεται η θέση της Εκκλησίας, του Δήμου και όλων των ιδιοκτητών

Πα 19/06/2020

<

«Το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, παραπέμπει επτά πρόσωπα με συγκεκριμένες κατηγορίες, για την δήθεν αγοραπωλησία στα ορεινά και αυτό σημαίνει πολλά. Τους καλούν να απαντήσουν σε καίρια ερωτήματα, για τον ρόλο που είχαν παίξει τότε στην υπόθεση αυτή. Θα υπάρξουν και άλλα πρόσωπα που θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις για τον ρόλο που τότε είχαν παίξει στην επίμαχη υπόθεση. Πρόσωπα που θα κληθούν ως κατηγορούμενοι. Στο δικαστικό σώμα υπάρχει πάντα ένας Τερτσέτης. Η αλήθεια θα λάμψει.

Με το βούλευμα αυτό, ενισχύεται η θέση της Εκκλησίας, του Δήμου και όλων των ιδιοκτητών μικρών εκτάσεων στην φερόμενη ως πωληθείσα έκταση.

Μόνο οι αναίσχυντοι θίγονται από αυτό το βούλευμα. Αυτοί που επιχείρησαν με ψεύδη να προωθήσουν την πώληση. Θα ακολουθήσει δελτίο τύπου από την Μητρόπολη για την απόφαση του βουλεύματος.

Με μίσθωση επί Ενετοκρατίας είχε δοθεί η φερόμενη ως πωληθείσα έκταση σε κάποιον και βέβαια το μίσθωμα δεν σημαίνει ιδιοκτησία.

Έχει απαλλαγεί των καθηκόντων της νομικής εκπροσώπησης της εκκλησίας ο νομικός κ. Γκούσκος και πλέον έχει αναλάβει ένα ολόκληρο επιτελείο νομικών.

Το έργο στα Στροφάδια θα γίνει, είτε θέλουν, είτε δεν θέλουν κάποιοι.»

 


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή:

 

(Visited 68 times, 1 visits today)