Νίκος Γκλαβάς
Πρόεδρος Συλλόγου Ξενοδόχων Αρκαδίων

Ο Δήμαρχος λέει ψέματα, επικαλείται ανώνυμες πληροφορίες, στοχοποιεί κοινωνικές τάξεις και δημιουργεί φανταστικούς εχθρούς

Δε 10/08/2020

<

«Αυτό που έγινε στις Βολίμες μόνο λαϊκή συγκέντρωση δεν το λες. Ο Δήμαρχος δεν ξέρω αν άκουσε καν τους κατοίκους των ορεινών. Πήγε εκεί και είπε τα δικά του, αυτό λέγεται κατηχητικό, ενώ έλεγε και ψέματα.
Ομολογώ ότι δυσκολεύομαι να αντιληφθώ το σκεπτικό του Δημάρχου. Ας μας πει, τι σημαίνει για αυτόν η έννοια της μελέτης. Είναι μελέτη η έκθεση των ιδεών του;

Ξεκάθαρα λέω, πως είμαστε διατεθειμένοι να στηρίξουμε με όποιον τρόπο μπορούμε την αναβάθμιση των υποδομών του νησιού. Είχαμε πει πως αν κόλλαγε κάπου το θέμα του ανοίγματος του Ναυαγίου, σε έναν κωδικό, ή σε μια χρηματοδότηση, θα βοηθούσαμε. Σε καμιά περίπτωση όμως δεν εκπονήσαμε εμείς κάποια μελέτη για το Ναυάγιο. Η Πολιτική Προστασία έχει ένα οργανόγραμμα, όπου μέσω αυτής ενδεχομένως θα εκπονηθεί, ή εκπονήθηκε μια μελέτη για έναν δρόμο διαφυγής.

Έχει δηλώσει ο Δήμαρχος, πέραν της έκθεσης ιδεών του, ποια είναι η πρότασή του για το Ναυάγιο;
Ποιο έγγραφο έκανε η Δημοτική Αρχή για να δρομολογηθούν εξελίξεις; Κανένα.
Είναι δυνατόν να μην υλοποιεί ο Δήμαρχος απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου επειδή διαφωνεί με αυτήν; Μόνο αυτό συμβαίνει και μάλιστα επαναλαμβανόμενα.

Σε όποιο Υπουργείο και να πήγαμε, εμείς παρακινήσαμε τον Δήμαρχο να μετέχει στις συζητήσεις. Εμείς προσφερθήκαμε να συνεισφέρουμε οικονομικά για τους ναυαγοσώστες, για την πεζή καθαριότητα, εμείς μαζεύουμε τα σκουπίδια. Δεν υπάρχει πολιτιστική εκδήλωση στη Ζάκυνθο τα τελευταία 20 χρόνια, για την οποία δεν παρείχαμε κάθε είδους στήριξη.

Λέει ο Πρόεδρος της κοινότητας Βολιμών κ. Θεοδόσης, ότι η περιοχή του είναι στη χειρότερη κατάσταση που ήταν ποτέ, και αντί να συγκαλέσει ο Δήμαρχος λαϊκή συγκέντρωση ακριβώς για να δει τα προβλήματα αυτά, κάθεται και λέει ψέματα, επικαλούμενος ανώνυμες πληροφορίες, στοχοποιώντας κοινωνικές τάξεις, δημιουργώντας φανταστικούς εχθρούς, φέρνοντας νέες εντάσεις, και στο τέλος να μην γίνεται και τίποτα.

Υπόσχομαι ότι θα είμαστε τυπικοί σε όλα μας, και δεν θα επιτρέψουμε να διακινδυνεύσουν οι επιχειρήσεις μας και το τουριστικό προϊόν, για το βίτσιο του καθενός αιρετού.»

 


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή:

(Visited 188 times, 1 visits today)