Current track

Title

Artist

Background

Σπύρος Χαριάτης
Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων Διεύθυνσης Καθαριότητας Δήμου Ζακύνθου

Ο κ. Σπίνος ψεύδεται και παραπληροφορεί – Αύριο στη Γενική Συνέλευση θα πάρουμε τις τελικές μας αποφάσεις

Πε 9/03/2023



«Ο Αναπληρωτής Δήμαρχος κ. Σπίνος ψεύδεται και παραπληροφορεί. Τίποτα αληθές δεν υπάρχει σε όσα είπε προχθές στη συνέντευξή του.

Η αποκομιδή έχει αφεθεί στην τύχη της. Ο Τεχνικός Ασφαλείας κ. Πυρομάλης, που τελευταία έρχεται καθημερινά στις εγκαταστάσεις του ΦΟΔΣΑ, κάνει ελέγχους, καταγράφει την όλη κατάσταση και θα καταθέσει όπως προβλέπεται έκθεση στον Δήμο με όλα τα κακώς κείμενα που επισημαίνει. Δεν θα είναι όμως η πρώτη φορά που θα το κάνει, καθώς και άλλες φορές έχει καταγράψει τα προβλήματα στο βιβλίο που προβλέπεται, το οποίο παραδίδεται στον Δήμαρχο για περαιτέρω ενέργειες, αλλά το κρατά καταχωνιασμένο στα συρτάρια του γραφείου του.

Ο κ. Σπίνος για να έχει άποψη θα πρέπει να επισκεφθεί τον χώρο που εργαζόμαστε και να συζητήσει με το Σωματείο, κάτι που ποτέ δεν έχει κάνει. Αντίθετα το μόνο που κάνει είναι συνεχώς να παπαγαλίζει πως όλα είναι ρόδινα.

Οι τελευταίες πληροφορίες που έχω, λένε ότι ο Δήμαρχος δεν θέλει να προσλάβει τους 39 συμβασιούχους στην Υπηρεσία Καθαριότητας, παρότι δεν υπάρχει νομικό πρόβλημα. Αντί αυτού, προσλαμβάνει ανθρώπους άνω των 60 ετών, χωρίς εμπειρία στην εργασία αυτή.

Αύριο Παρασκευή στις 7 το απόγευμα θα έχουμε Γενική Συνέλευση, στην οποία θα πάρουμε τις τελικές μας αποφάσεις.»


Current track

Title

Artist

Background