Current track

Title

Artist

Background

Κική Καρυδάκη
Συντονίστρια Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Ζακύνθου

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε ότι έχει τα κότσια να ηγηθεί μιας προσπάθειας ανασυγκρότησης του κεντροαριστερού προοδευτικού χώρου

Δε 10/06/2024



«Αισθανόμαστε μια δικαίωση σε σχέση με το 41% της αλαζονείας της ΝΔ που είχε λάβει στις εθνικές εκλογές. Η ΝΔ ισχυρίζεται ότι είναι σε υψηλά ποσοστά, όμως έναν χρόνο μετά τις εθνικές εκλογές υπέστη μεγάλη υποχώρηση στα ποσοστά της, πληρώνοντας τις πολιτικές της.

Εμείς μετά από δύο διαδοχικές διασπάσεις, αποδείξαμε ότι είμαστε δυνατοί, είμαστε εδώ. Δεν αλλάξαμε το πρόγραμμά μας, την πολιτική και τους αγώνες μας. Ο Πρόεδρος του κόμματος απέδειξε ότι έχει τα κότσια να ηγηθεί μιας προσπάθειας ανασυγκρότησης του κεντροαριστερού προοδευτικού χώρου. Αυτή τη στιγμή δεν διαφαίνεται κάποια συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ.

Αναμφίβολα είμαστε η Αξιωματική Αντιπολίτευση, είμαστε στο 15% και κανείς δεν μπορεί να μας κουνά το δάχτυλο, όπως οι κύριοι της Νέας Αριστεράς, που παρά τα ελάχιστα ποσοστά που έλαβαν, κρατούν τις έντεκα έδρες του Κοινοβουλίου. Να τις επιστρέψουν.

Στη Ζάκυνθο η ΝΔ έλαβε ποσοστό 25%, κάτω από αυτό που έλαβε σε εθνικό επίπεδο και αυτό είναι ένα μήνυμα προς την πολιτική που ασκεί ο Βουλευτής Ζακύνθου.

Το ΚΚΕ παρότι ήρθε 5ο κόμμα στην Ελλάδα, πήρε τη 2η θέση στη Ζάκυνθο λόγω της εντοπιότητας της υποψήφιας Κατερίνας Δεμέτη, μιας αξιόλογης συμπολίτισσάς μας. Πανελλαδικά όμως το ΚΚΕ ήρθε 5ο και καταϊδρωμένο.»


Current track

Title

Artist

Background